Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre accidentul mortal din Arges, in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre accidentul mortal din Arges, in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu

Fostul ministru Daniel Chitoiu a fost adus, joi seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, el prezentand un traumatism toracic suferit in urma unui accident rutier. continuă pe Antena3

Noi detalii despre accidentul mortal din Arges, in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu. Dezvaluiri socante facute de martori

Noi informatii despre accidentul dramatic in care a fost implicat Daniel Chitoiu, fostul ministru al Economiei si actualul secretar general al ALDE, in care au murit doua persoane.

Digi24: VIDEO. Noi informatii despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Dezvaluirile unui martor

Apar noi imagini si informatii in legatura cu accidentul in care a fost implicat fostul vicepremier Daniel Chitoiu, joi dimineata, pe DN 7 in judetul Arges, in urma caruia au murit doua persoane. Fostul ministru de finante ar fi provocat accidentul grav de ieri, au declarat surse din ancheta pentru Digi24.

Noi detalii despre fiica omului de afaceri din Cluj, gasita moarta in casa, chiar de mama ei

Fiica cunoscutului om de afaceri din Cluj, patronul unei firme de paza si protectie, a fost gasita moarta in propriul apartament. Descoperirea a fost facuta chiar de mama fetei, dupa ce fata nu i-a mai raspuns de mai bine o luna la telefon.

Seful Sindicatului Politistilor: Accidentul mortal din Arges, provocat de fostul ministru Chitoiu. A intrat pe contrasens

Presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, a afirmat ca fostul ministru Daniel Chitoiu a provocat accidentul din Arges. Nu se stie din ce motiv a parasit masina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze, a precizat Surugiu.

Noi date despre accidentul mortal in care a fost implicat Daniel Chitoiu: Martorii sustin ca fostul ministru ar fi provocat tragedia care a curmat viata a doua persoane (VIDEO)

Noi informatii despre starea de sanatate a fostului ministru al Economiei, Daniel Chitoiu. Acesta se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a fost implicat intr-un accident mortal pe DN7, intre.

CTP, reactie neasteptata despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Nu va face vreo zi de puscarie pentru omor. Detalii nebanuite

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie neasteptata despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Gazetarul este convins ca liderul ALDE nu va face nicio zi de inchisoare, chiar daca doua persoane si-au pierdut viata in urma impactului. CTP a facut o paralela cu accidentul provocat de sotia senatorului Adrian Pauneascu in 2004, .

Prezentatoarea PRO TV Corina Caragea, DETALII despre NUNTA sa! Planuiesc sa...

Prezentatoarea TV Corina Caragea a oferit detalii despre zvonurile legate de o eventuala nunta. Ea respins aceste informatii raspandite in presa si a declarat ca in acest moment prefera sa se dedice pasiunii.

Chitoiu va fi adus la Spitalul Floreasca pentru investigatii, dupa accidentul din Arges

Secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitala pentru mai multe investigatii, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier produs in judetul Arges. in urma accidentului, o persoana a murit, transmite Mediafax.

CTP, scos din sarite de comentariile despre accidentul lui Chitoiu: Mortul a gresit ca nu a fost Schumacher in vremea cand era de 7 ori campion mondial

Cristian Tudor Popescu a condamnat declaratiile celor care, conform gazetarului, ii cauta scuze ministrului Chitoiu si spun ca soferul de 82 de ani ar fi trebuit sa fie cel care sa evite masina intrata pe contrasens.

Digi 24: CTP, despre accidentul cu doi morti provocat de Daniel Chitoiu: Pe sosele avem imaginea adevarata a bestiilor feudale sub care traim

Gazetarul Cristian Tudor Popescu scrie, vineri, intr-un editorial publicat de platforma Republica. ro, ca, Daniel Chitoiu, liderul ALDE, care a provocat moartea a doua persoane intrand frontal, cu viteza mare, intr-un Logan condus de un barbat in varsta de 82 de ani, nu va face vreo zi de puscarie pentru omor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )