Libnet.ro
UNICEF

06:45

Noi detalii despre cheful de Revelion de la Biblioteca Nationala

România Liberă România Liberă,
Noi detalii despre cheful de Revelion de la Biblioteca Nationala

Biblioteca Nationala a Romaniei raspunde acuzatiilor legate de organizarea Revelionului: Evenimentul. continuă pe România Liberă

Noi detalii despre accidentul dramatic din Botosani: O masina a luat foc dupa ce a intrat frontal intr-un microbuz plin cu pasageri. Bilantul victimelor

Accidentul produs, duminica, in urma ciocnirii unui autoturism si un microbuz, pe DN 29 D, pe raza localitatii Talpa din judetul Botosani, s-a soldat cu ranirea a 11 persoane, printre care si un copil de 12 ani. De asemenea, in urma impactului unul din autoturisme a luat foc.

Noi detalii despre accidentul din Mamaia: Ce au descoperit anchetatorii la fata locului

Cinci persoane au fost ranite, printre care un copil, dupa ce duminica dupa-amiaza, in nordul statiunii Mamaia, un sofer a pierdut controlul directiei masinii pe care o conducea catre Navodari, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu doua masini care circulau regulamentar.

Revelion la Biblioteca Nationala: numele Deliei implicat intr-un scandal urias. Guvernul a trimis corpul de control

Delia Matache s-a vazut implicata intr-un scandal, ce vizeaza concertul tematic organizat in noaptea dintre ani, cu prilejul Revelionului 2020, de la Biblioteca Nationala din Capitala. Guvernul a decis trimiterea corpului de control in acest caz. Revelion la Biblioteca Nationala: numele Deliei implicat intr-un scandal urias. Guvernul a trimis corpul de control Delia a sustinut .

Revelion de poveste la Biblioteca Nationala - Ministrul Culturii: Controlul incepe astazi. Am informatii ca au mai avut loc si alte evenimente nocturne

Corpul de control al Ministerului Culturii va incepe luni controlul la Biblioteca Nationala, urmand ca perioada de verificare sa fie extinsa de la 16 decembrie 2019 pana la 1 ianuarie 2020, iar raportul sa fie incheiat in jurul datei de 15 ianuarie, a declarat, luni, ministrul Bogdan Gheorghiu. El spune ca are informatii ca au mai avut loc evenimente nocturne la Biblioteca si in a doua parte a lunii decembrie. Verificarile vizeaza organizarea petrecerii de Revelion, cu un spectacol sustinut de Delia, la Biblioteca Nationala. Scandalul a izbucnit dupa ce deputatul USR Iulian Bulai a postat pe Facebook imagini cu mizeria ramasa in Sala Atrium dupa petrecerea de Anul Nou.

Revelion de poveste la Biblioteca Nationala - Director: L-am privit ca pe un eveniment cultural Ministrul Culturii trimite Corpul de control

Ministrul Culturii, Bogdan Gheoghiu, a anuntat sambata seara ca va trimite Corpul de Control la Biblioteca Nationala, unde a fost organizata petrecere de Revelion, cu un spectacol sustinut de Delia. Directorul institutiei, Carmen Mihaiu, sustine ca a privit evenimentul ca pe unul artistic si ca este o intamplare ca a avut loc de Anul Nou.

Ministerul Culturii a trimis Corpul de Control la Biblioteca Nationala dupa petrecerea de Revelion

Corpul de control al Ministerului Culturii a demarat procedura de control la Biblioteca Nationala a .

Ancheta la Biblioteca Nationala dupa ce acolo s-a organizat o petrecere de Revelion

Ministrul Culturii a decis sa trimita Corpul de Control al Ministerului la Biblioteca Nationala, in .

Scandalul Revelionului de la Biblioteca Nationala: Ministrul Culturii trimite Corpul de Control. Reactia directorului: Am privit ca pe un eveniment artistic

Ministrul Culturii, Bogdan Gheoghiu, a anuntat sambata seara ca trimite Corpul de Control la Biblioteca Nationala, unde a avut loc o petrecere de Revelion, directorul general al institutiei, Carmen Mihaiu, explicand ca a privit evenimentul ca pe unul artistic, respectiv un concert al interpretei Delia, iar faptul ca a avut loc in noaptea dintre ani este o intamplare.

Ministerul Culturii a demarat un control la Biblioteca Nationala, dupa dezastrul produs la petrecerea de Revelion (VIDEO)

Control la Bliblioteca Nationala dupa dezastrul lasat in urma de petrecerea din noaptea dintre ani. Ministerul Culturii a anunta ca va verifica daca au fost respectate procedurile legale cu ocazia Revelionului. Va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )