Libnet.ro
UNICEF

16:31

Noi detalii despre crima comisa de doi adolescenti, care l-au injunghiat mortal pe taximetristul din Lugoj. Imagini de la locul incidentului

Antena3 Antena3,
 Noi detalii despre crima comisa de doi adolescenti, care l-au injunghiat mortal pe taximetristul din Lugoj. Imagini de la locul incidentului

Cei doi tineri de 15 si 17 ani, suspectati ca l-au ucis pe taximetristul din Lugoj si apoi i-au aruncat trupul intr-o padure, au fost arestati preventiv pe o perioada de 30 de zile pentru omor calificat. Pe. continuă pe Antena3

Noi detalii despre Carina Turcan, arestata la Moscova pentru spionaj: Ce informatii ar fi oferit aceasta Romaniei

Ies la iveala noi informatii despre Carina Turcan, femeia arestata de catre autoritatile ruse sub acuzatia de spionaj in favoarea mai multor tari, inclusiv Romania. Astfel, Carina Turcan, din.

Noi detalii despre Karina Turcan, arestata n Rusia pentru spionaj: Transmitea informatii Romniei, n spatele careia s-ar putea afla SUA, despre livrarile de electricitate catre Crimeea si Donbas (surse serviciile rusesti)

Karina Turcan, femeia originara din Republica Moldova si care a fost arestata in 15 iunie in Rusia, este suspectata ca a transmis informatii secrete Romaniei, in spatele careia s-ar putea afla Statele Unite, legate de livrarile de energie catre Crimeea si teritoriile separatiste pro-ruse din estul Ucrainei, scrie in editia de luni ziarul rus RBK, preluat de AFP.

Noi detalii in cazul taximetristului ucis la Timis. Cei doi adolescenti suspectati de crima, arestati preventiv pentru omor calificat

Cei doi adolescenti de 15 si 17 ani, din judetul Timis, suspectati ca au ucis un taximetrist si apoi i-au aruncat trupul intr-o padure, au fost arestati preventiv, luni, pe o perioada de 30 de zile pentru.

Doi adolescenti, suspectati ca au omorat un taximetrist si i-au incendiat cadavrul ca sa ii fure masina si banii

Poilitia este in alerta dupa ce cadavrul unui taximetrist a fost gasit intr-o padure, ars de la brau in jos. Anchetatorii au deja doi suspecti, doi tineri de 15 si 18 ani.

Noi detalii in cazul accidentului din Ungaria, unde opt romani au fost raniti. Soferul a fost retinut

Soferul microbuzului care a provocat accidentul din Ungaria a fost retinut de politisti. Tanarul de 39 de ani este acuzat ca a provocat duminica accidentul, pe drumul national 42 din Ungaria, intre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )