Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi detalii despre inceperea scolilor in Romania: sute de mii de persoane, afectate

Playtech Playtech,
Noi detalii despre inceperea scolilor in Romania: sute de mii de persoane, afectate

In ultimele saptamani, s-a discutat foarte mult despre redeschiderea scolilor, fie doar si pentru copiii din clasele a XII-a si a VIII-a. Ministrul Educatiei a mai venit cu o completare. in. continuă pe Playtech

Noi detalii despre Xbox Series X: cea mai importanta veste despre jocurile optimizate

Daca te gandesti sa-ti cumperi noua consola Xbox Series X, trebuie sa ai in vedere cateva detalii importante despre jocurile care vor fi disponibile pe viitorul hardware. Nu toate jocurile.

Presedintele Consiliului National al Rectorilor, noi detalii despre examenele de admitere la facultate si de finalalizare a studiilor: Anul scolar si universitar trebuie sa se incheie

Examenele de semestru, de an, de finalizare a studiilor si de admitere trebuie sustinute preponderent online, a declarat sambata, presedintele Consiliului National al Rectorilor, Sorin Cimpeanu. Am trait do.

Alexandru Rafila, detalii despre testarea populatiei pentru COVID-19: Vor fi probabil zeci de mii de teste

Alexandru Rafila, presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, a oferit detalii despre testarea populatiei pentru coronavirus, anuntata de ministrul Sanatatii. Astfel, testarea va avea loc cel mai probabil in a doua jumatate a lunii iunie si in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )