Libnet.ro
UNICEF

13:15

Noi detalii despre incidentul aviatic din judetul Bacau. Care este starea pilotilor care s-au catapultat inainte de prabusire

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre incidentul aviatic din judetul Bacau. Care este starea pilotilor care s-au catapultat inainte de prabusire

Cei doi piloti care s-au catapultat in urma accidentului aviatic produs in judetul Bacau beneficiaza in continuare de tratament medical, dar si de consiliere psihologica, starea lor de sanatate evoluand in. continuă pe Antena3

MApN, dupa accidentul aviatic din judetul Bacau: Echipele de salvare sunt in legatura cu cei doi piloti

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat, luni, ca echipele de salvare sunt in legatura cu cei doi piloti care au reusit sa se catapulteze din avionul prabusit in judetul Bacau si au inceput.

Noi detalii in cazul accidentului din Craiova. Cine estetanarul de 16 ani, carea ucis o fata, dupa ce a condus baut

Adolescentul de 16 ani care s-a urcat beat la volan si a ucis o tanara este fiul unor judecatori din judetul Dolj. Tatal sau este magistrat pe langa Penitenciarul de Minori Craiova, iar mama baiatului este.

Fragmente din jurnalul Madalinei Manole, facute publice: NOI DETALII despre SUFERINTELE sale ies la iveala la opt ani de la moartea artistei

Au trecut opt ani de la moartea Madalinei Manole. Cantareata si-a pus capat zilelor band furadan, un pesticid foarte toxic, pe 14 iulie 2010, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. Acum, la.

Pilotii avionului prabusit in judetul Bacau au fost gasiti

Update:Pilotii avionului militar prabusit in judetul Bacau au fost recuperati si sunt in viata, a confirmat, pentru AGEPRES, purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu. Da au fost.

Un avion militar s-a prabusit in judetul Bacau

Un avion IAR 99 - Soim s-a prabusit astazi in judetul Bacau, cei doi militari aflati la bord reusind sa se catapulteze.

Un avion militar s-a prabusit in judetul Bacau

Un avion IAR 99 - Soim s-a prabusit astazi in judetul Bacau, cei doi militari aflati la bord reusind sa se catapulteze.

Radu Tudor, reactie dupa prabusirea avionului IAR-99 in judetul Bacau: Cel mai sanatos e sa nu ne pronuntam

Jurnalistul Radu Tudor a reactionat, dupa ce un avion IAR-99 Soim s-a prabusit in judetul Bacau. Cel mai sanatos este sa nu ne pronuntam, inainte ca echipa de ancheta sa afle mai multe. IAR-99 este.

Un avion militar s-a prabusit in judetul Bacau

Update 14:22:Pilotii avionului militar apartinand Garnizoanei Bacau care s-a prabusit, luni, in comuna Nicolae Balcescu, au reusit sa se catapulteze, starea lor fiind una buna, au confirmat, pentru.

Detalii despre traficantii de droguri violenti arestati la Sibiu. Unul dintre ei a participat la uciderea in bataie a unui tanar in plina strada

Procurorii din Sibiu au anuntat in urma cu 2 zile retinerea unui grup infractional specializat pe trafic de droguri. 13 dintre suspectii retinuti initial au fost arestati preventiv.

Noi informatii despre recidivistul periculos care a distrus cinci masini in Capitala, in timp ce fugea de politie

Apar noi informatii socante despre recidivistul care a facut praf cinci masini in capitala in timp ce fugea de politie. Individul a fost prins azi-noapte, dupa mai bine de 30 de ore de cautari, Este vorba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )