Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre italianul care a vizitat Romania si are coronavirus. Iubita barbatului e din Gorj

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre italianul care a vizitat Romania si are coronavirus. Iubita barbatului e din Gorj

Un barbat in varsta de 72 de ani, intors in Italia din Romania este infectat cu coronavirus. Barbatul ar fi revenit in Rimini din Romania. in urma testelor, s-ar fi descoperit ca este infectat cu coronavirus. continuă pe Antena3

Dr. Streinu-Cercel, despre italianul care a fost in Romania: Riscul sa fi fost contagios e foarte mic

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a explicat ca riscul ca italianul diagnosticat cu coronavirus sa fi fost contagios in perioada in care s-a aflat in Romania este foarte mic, avand in vedere ca boala s-a manifestat la doua zile dupa ce a plecat din tara.

Alexandru Ciucu ii creeaza lui Cristi Minculescu cea mai speciala tinuta. Detalii despre inedita colaborare!

Creatiile vestimentare ale lui Alexandru Ciucu au fost purtate pana acum de membri ai Caselor Regale europene, de Presedintele Klaus Iohannis si de cunoscuti oameni de afaceri, insa noua colaborare stilistica a designerului va uimi cu siguranta publicul.

Comoara fabuloasa pe care sta Romania. Am putea plati datoria externa inzecit, dar nimeni nu face nimic

Ministerul Economiei pregateste o noua Lege a minelor si apelor minerale, intrucat statul vrea sa stie exact cum sta, pentru a relansa industria extractiva din Romania. De asemenea, sunt reluate prospectiunile in zonele in care guvernul considera ca nu existp date suficiente despre bogatiile subterane. Comoara fabuloasa pe care sta Romania Din datele actuale, pe .

MAI, anunt de ultima ora despre italianul infectat cu coronavirus. Barbatul a fost sase zile in Craiova

Ministerul Afacerilor Interne sustine ca italianul depistat cu coronavirus, care a plecat din Romania, in Italia, Rimini, a stat sase zile in Craiova.

Profesorul Streinu-Cercel, despre italianul infectat cu coronavirus: Sansa sa fi fost contagios pe teritoriul Romaniei este foarte mica

Autoritatile romane au demarat o ancheta epidemiologica dupa ce un cetatean italian care s-a aflat pentru cateva zile in Romania a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

MAE, demersuri de urgenta pentru informatii suplimentare despre italianul infectat aflat in vizita

Un cetatean italian care vizitase recent Romania a fost diagnosticat, astazi, cu coronavirus. Barbat.

Ionel Danca: PSD fuge de votul romanilor si se ascunde in spatele robelor de la CCR care tin Romania ostatica intereselor anti-democratice din PSD

Se incheie o zi urata pentru democratia din Romania, a declarat Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului interimar Ludovic Orban, dupa decizia CCR de a denunta desemnarea facuta de presedintele Klaus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )