Libnet.ro
UNICEF

19:45

Noi detalii despre posibila plecare a lui Gica Hagi de la Viitorul

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre posibila plecare a lui Gica Hagi de la Viitorul

Cristian Bivolaru,directorul general al echipeiFC Viitorul,a vorbit marti despre posibilitatea caGica Hagisa vanda clubul. Oficialul campioanei en-titre a dezvaluit ca Hagi a fost. continuă pe Antena3

Noi detalii despre nunta regala: Cand se casatoresc fostul principe Nicolae si Alina Binder

Fostul principe Nicolae si sotia sa, Alina Binder, se vor casatori religios pe 30 septembrie, in Romania, informeaza Romania TV. Nepotul Regelui Mihai s-a casatorit civil anul trecut, in.

Gica Hagi si Cosmin Contra, la cutite. De ce nu e convocat Ianis? Ca e baiatul meu. Replica antrenorului echipei nationale

Este din nou scandal in jurul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Un schimb taios de replici a avut loc intre Gica Hagi si Cosmin Contra, dupa ce selectionerul a anuntat, vineri, jucatorii pe care i-a.

This is Romania! Gica Hagi s-a dezlantuit din nou din cauza fiului sau

Gica Hagi a avut o reactie virulenta dupa ultimul meci al Viitorului, castigat cu 1-0 contra celor de la CSMS iasi, prin golul fiului sau Ianis.

Gica Hagi, la moartea lui Cristian Topescu: Un om de valoare imensa, un patriot

Fostul mare fotbalist roman Gheorghe Hagi si-a exprimat regretul, pe pagina sa de Facebook, pentru decesul fostului comentator sportiv Cristian Topescu. Romania pierde astazi un om de o valoare imensa,.

Scandal intre Gica Hagi si Adrian Mutu: Cuvantul penibil i se potriveste mai mult lui

Patronul si antrenorul celor de la Viitorul, Gheorghe Hagi, e la cutite cu un alt mare fost fotbalist, Adrian Mutu. Regele i-a dat o replica extrem de usturatoare Briliantului, dupa ce Mutu a spus ca reactia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )