Libnet.ro
UNICEF

20:00

Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Exista si alti suspecti

Antena3 Antena3,
Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Exista si alti suspecti

Exista si alti suspecti in cazul Caracal, sustine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Am facut o plangere penala impotriva unor membri ai familiei Dinca pe chestiuni documentate. Am fost martor. continuă pe Antena3

Avocatul Tonel Pop, dezvaluire incendiara in cazul Caracal. Gheorghe Dinca negociaza cu autoritatile acest lucru!

AvocatulTonel Popa declarat, vineri, la Antena 3, ca Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua adolescente la Caracal, negociaza cu autoritatile. Am sa va fac o destainuire.

Secretul nespus din cazul Caracal. Adevarul despre fiul lui Gheorghe Dinca

Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dinca, ar fi fost implicat in urma cu mai multi ani intr-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scapat de inchisoare pe tanar a fost chiar tatal sau, acuzat in prezent ca a.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii din cazul Caracal: Parchetul General a inceput ancheta penala la INML

Alexandru Cumpanasu continua seria de acuzatii privnd felul in care decurge ancheta dupa tragedia de la Caracal. Cel care se prezinta drept unchiul Alexandrei Macesanu, a lansat, miercuri seara, un atac la.

Procurorul din cazul Caracal, Cristian Popescu, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu. Urmeaza trei politisti

Procurorul Cristian Popescu, care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, a fost pus sub acuzare, marti, de catre procurorii Sectiei de ancheta pentru abuz in serviciu in legatura cu interventia in cazul Alexandrei Macesanu. Si trei politisti urmeaza sa fie pusi sub acuzare.

Noua pista in ancheta ororilor de la Caracal. Tonel Pop: Stenogramele de la dosar arata lucruri care pot schimba intreaga ecuatie a cazului

Apelurile la 112 ale Alexandrei Macesanu contin detalii care ar putea schimba intreg cursul anchetei. Sunt afirmatiile lui Tonel Pop, avocatului familiei Luizei Melencu, care a cerut studierea stenogramelor si.

Informatia care rastoarna tot in cazul Caracal. Fiul lui Dinca ar fi participat la un viol in grup, iar tatal ar fi tratat cu politistii

Cazul Caracal, sac fara fund. Dan, fiul lui Gheorghe Dinca ar fi participat la un viol in grup, iar tatal ar fi tratat cu politistii. Fiul lui Dinca ar fi participat la un viol in grup, iar tatal ar fi tratat cu politistii Gheorghe Dinca are patru copii, o fata si trei baieti. Vecinii spun .

CAZUL CARACAL. Fostul iubit al Luizei Melencu, in fata anchetatorilor. Cei doi se despartisera cu o zi inainte ca adolescenta sa dispara

Continua audierile in cazul Caracal. Anchetatorii l-au interogat, miercuri, pe fostul iubit al Luizei Melencu, tanarul de care adolescenta se despartise cu o zi inainte sa dispara. Alexandru se afla in Itali.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Un detaliu neasteptat despre disparitia Alexandrei iese la iveala: Lucrurile sunt foarte complicate

A trecut deja prea mult timp de la apelul la 112 care a ingrozit o tara intreaga. Atat de multsi fara vreo concluzie a desfasurarii disparitiei si uciderii Alexandrei Macesanu. Recent, s-a adus ceva in prim-plan care va da peste cap ancheta din tragedia care sta pe buzele si in mintea tuturor de mai bine .

Primele invinuiri in cazul Caracal: Procurorul care a asteptat pana la ora 6 dimineata pentru a descinde in casa lui Gheorghe Dinca si fosta sefa din Politie, pusi sub acuzare (VIDEO)

45:Politistii Vasile Marian si Eugen Tenea au fost pusi sub acuzarepentru abuz in serviciu, in dosarul in dosarul interventiei autoritatilor in cazul Caracal.

Noi detalii ies la iveala despre romanul care a fost asasinat in Costa Rica.Barbatul folosea identitati false pentru a calatori

Noi detalii ies la iveala despre romanul care a fost asasinat la comanda in Costa Rica. Potrivit unor surse judiciare din capitala San Jose, Otelac obisnuia sa utilizeze numeroase identitati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )