Libnet.ro
UNICEF

14:00

Noi detalii dramatice despre accidentul din Italia in care au murit patru romani: Tata a tipat la mine. Am deschis ochii si am vazut un TIR in fata mea VIDEO

Adevărul Adevărul,
Noi detalii dramatice despre accidentul din Italia in care au murit patru romani: Tata a tipat la mine. Am deschis ochii si am vazut un TIR in fata mea VIDEO

Romanul care si-a omorat parintii si copiii intr-un accident rutier petrecut pe o autostrada din Italia a rememorat cum s-a petrecut tragedia. continuă pe Adevărul

Marturia romanului care si-a pierdut copiii si parintii in accidentul din Italia: Conduceam de 30 de ore, eram obosit mort

Romanul care a provocat accidentul din Arezzo, in urma caruia doi dintre copiii sai si parintii au murit, iar alti 3 au fost raniti, conducea de 30 de ore si le-ar fi spus politistilor ca era obosit mort, scrie Corriere della Sera.

Tragedia din Italia, in care si-au pierdut viata patru romani, surprinsa de camerele de supraveghere

Tragedia a avut loc pe o autostrada din Toscana, iar in urma accidentului, o familie de romani din Bistrita-Nasaud a fost distrusa. in masina se aflau doi parinti, cei patru copii si bunicii. in urma impactului, o fetita de zece luni, fratele ei, in varsta de 10 ani, si bunicii au murit pe loc.

CEC BANK: Vacante gratuite medicilor si personalului din spitalele care au luptat in prima linie impotriva COVID-19

Cec bank ofera 1000 de pachete de vacanta gratuita salariatilor din spitalele care au luptat in prima linie impotriva Covid-19.

Actorii din India care promoveaza cremele de albire a pielii militeaza acum pentru BlackLivesMatter

O serie de actori din India sunt intens criticati pentru ca trimit mesaje de sustinere a miscarii BlackLivesMatter, dar promoveaza in acelasi timp creme de albire a pielii.

Ei sunt cei patru romani morti in accidentul produs pe o autostrada din Italia - FOTO

Comunitatea din Reteag, comuna Petru Rares din Bistrita-Nasaud se pregateste de inmormantarea celor patru membrii ai familiei Ciurar, care au pierit, pe 5 iunie, intr-un teribil accident rutier in Italia.

Marturia dramatica a romanului care si-a pierdut doi copii si parintii in accidentul din Italia VIDEO

Un cetatean roman a fost retinut pentru omor din culpa in Italia dupa ce a provocat un grav accident, in urma caruia, si-a pierdut doi copii si parintii. Potrivit marturiei acestuia, el conducea continuu de 30 de ore, incercand sa ajunga in Toscana din Romania.

Digi 24: Marturia romanului care si-a pierdut doi copii si parintii in accidentul din Italia. Cate ore a condus continuu

Romanul arestat pentru omor dupa ce a provocat un grav accident in Italia, in urma caruia, si-a pierdut doi copii si parintii conducea continuu de 30 de ore, scriu jurnalistii italieni, care citeaza declaratia acestuia.

Un roman din Italia a vrut sa se arunce de la etaj. Strategia incredibila prin care a fost salvat de carabinieri

Un roman a vrut sa se sinucida intr-un hotel din Roma, insa a fost salvat in ultima clipa de carabinieri.

Romanca arestata in Spania pentru crima. Si-ar fi ucis partenerul, un traficant din Italia

O romanca este in inchisoare, dupa ce l-ar fi ucis pe partenerul sau, seful unui cartel de droguri din Calabria, Italia.

Roman din Italia gasit mort in casa intr-o balta de sange de fratele sau

Un roman, in varsta de 48 de ani, a fost gasit mort intr-un oras din apropiere de Roma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )