Libnet.ro
UNICEF

20:45

Noi detalii halucinante din dosarul Ayahuasca. Cum decurgeau ritualurile samanice

Antena3 Antena3,
Noi detalii halucinante din dosarul Ayahuasca. Cum decurgeau ritualurile samanice

Apar detalii halucinante in dosarul Ayahuasca in care Gelu Oltean, fostul sef Doi si-un sfert si prietena acestuia Vanessa Youness au fost arestati pentru trafic de droguri de mare risc. continuă pe Antena3

Noi detalii halucinante din dosarul Ayahuasca. Cum decurgeau ritualurile samanice

Apar detalii halucinante in dosarul Ayahuasca in care Gelu Oltean, fostul sef Doi si-un sfert si prietena acestuia Vanessa Youness au fost arestati pentru trafic de droguri de mare risc.

Bunicul Luizei Melencu, noi detalii infioratoare despre cazul Caracal. Ce a patit cea de-a patra victima a lui Dinca, la doar 12 ani

Bunicul Luizei Melencu a fost contactat pe Facebook de doua adolescente cu varste de 12 si 17 ani, care i-au marturisit ca au fost abuzate de Gheorghe Dinca. Capturile conversatiilor purtate pe reteaua sociala arata ca cele doua conturi de pe care bunicul Luizei a primit mesaje sunt reale. Bunicul Luizei Melencu a oferit noi .

Noi detalii despre operatiunile de spionaj al nemtilor: cum a functionat Stasi, Securitatea germana

Organizatii de spionaj precum Securitatea din Romania comunista au activat in foarte multe tari, iar documentele generate in acea perioada sunt atent analizate, la ora actuala. Romanii nu au inventat Securitatea. Desi Nicolae Ceausescu a profitat la maxim de acel organ al terorii pentru a spiona populatia si pentru a baga teroare in persoanele care .

Dezvaluire socanta din dosarul lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal ar fi incercat sa mai rapeasca inca o fata

Ies la iveala dezvaluiri socante din dosarul lui Gheorghe Dinca, aflat si in prezent pe masa procurorilor DIICOT. Monstrul din Caracal ar mai fi incercat sa rapeasca o fata. Asa cum s-a mai zvonit pana acum, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu au reprezentat singurele victime ale barbatului de 66 de ani. Dezvaluire socanta din .

Dezvaluire exclusiva din dosarul lui Gheorghe Dinca. Martor: Din masina lui a sarit o fata

Avem dezvaluiri explozive, in exclusivitate, din dosarul lui Gheorghe Dinca. O tanara, fiica unei politiste, a declarat ca a fost martora la o posibila tentativa de rapire comisa de barbat.

Detalii socante din ancheta de la Floreasca. in imagini se vede cum rezidentul varsa 300-400 ml de alcool peste trupul pacientei care avea sa arda!

Ministerul Sanatatii a reconstituit evenimentele din decembrie 2019, de la Spitalul Floreasca, care au dus la incidentul in urma caruia o pacienta a ars pe masa de operatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )