Libnet.ro
UNICEF

22:16

Noi DEZVALUIRI despre aventurile lui Marilyn Monroe, intr-o noua carte aparuta in SUA.

România Liberă România Liberă,
Noi DEZVALUIRI despre aventurile lui Marilyn Monroe, intr-o noua carte aparuta in SUA.

Cartea My Lunches with Orson, aparuta in Statele Unite ale Americii, contine o serie de conversatii purtate de Orson Welles cu prietenul sau, Henry Jaglom, la inceputul anilor 1980, in care regizorul vorbea despre aventura sa cu Marilyn Monroe, informeaza huffingtonpost. com, potrivit Mediafax. Cartea este descrisa de site-ul The Millions ca fiind plina de divertisment, captivanta pentru cei care iubesc vechile barfe de la Hollywood. Potrivit dezvaluirilor din acest volum, Orson Welles . continuă pe România Liberă

Noi DEZVALUIRI despre aventurile lui Marilyn Monroe, intr-o carte aparuta in SUA.

Cartea My Lunches with Orson, aparuta in Statele Unite ale Americii, contine o serie de conversatii purtate de Orson Welles cu prietenul sau, Henry Jaglom, la inceputul anilor 1980, in care regizorul vorbea despre aventura sa cu Marilyn Monroe, informeaza huffingtonpost. com, potrivit Mediafax. Cartea este descrisa de site-ul The Millions ca fiind plina de divertisment, captivanta pentru cei care iubesc vechile barfe de la Hollywood. Potrivit dezvaluirilor din acest volum, Orson Welles .

Un jurnalist de la The Guardian va publica in martie o carte cu noi dezvaluiri despre NSA

Un jurnalist de la The Guardian, Glenn Greenwald, va publica, in martie 2014, o carte in care va prezenta noi dezvaluiri despre NSA, fostul loc de munca al lui Edward Snowden, potrivit Mediafax. Greenwald a fost.

Dezvaluiri despre aventura actritei Marilyn Monroe cu Orson Welles, intr-o noua carte aparuta in SUA

Cartea My Lunches with Orson Pranzurile mele cu Orson - n. r. ), aparuta in Statele Unite ale Americii, contine o serie de conversatii purtate de Orson Welles cu prietenul sau, Henry Jaglom, la inceputul anilor 1980, in care regizorul vorbea despre aventura sa cu Marilyn Monroe.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )