Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi dosare ale lui Klaus Iohannis ies la iveala

Antena3 Antena3,
Noi dosare ale lui Klaus Iohannis ies la iveala

Noi dosare ale lui Klaus Iohannis ies la iveala. Presedintele tarii a fost vizat in 27 de dosare. Au fost cercetate infractiuni de fals, de abuz in serviciu, de uz de fals si trafic de. continuă pe Antena3

Numaratoarea continua. inca trei dosare pe numele lui Klaus Iohannis

Apar noi dosare penale deschise de procurori pe numele lui Klaus Iohannis. Dincolo de numarul lor, ca sunt 17, ca sunt mai multe, de remarcat este faptul ca unora dintre ele li s-a pierdut urma. Berta.

KLAUS IOHANNIS: Remanierea, o solutie slaba. Solutia corecta era inlocuirea Guvernului

ACTUALIZARE - Eugen Nicolicea PSD): Nu exista o motivatie sa refuze o revocare din functie a unui ministru Nu cred ca exista o motivatie ca un presedinte sa se opuna unei revocari, a declarat Nicolicea. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca remanierea guvernamentala este o solutie slaba si ca este in continuare de parere ca solutia corecta ar fi fost inlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme Romaniei.

De ce a refuzat Klaus Iohannis desemnarea Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noua varianta de guvern Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat marti desemnarea Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Economiei. Presedintele Iohannis a explicat ca nu consider?.

Klaus Iohannis, declaratii de presa de la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa marti, la ora 13. 00, aceasta fiind prima reactie dupa remanierea guvernamentala stabilita de PSD in CEx. Pe agenda sefului statului s-au mai aflat astazi intalnirea cu presedintele Curtii Europene de Conturi,Klaus-Heiner Lehne, dar si primirea Vicepresedintelui Consiliului Federal al Confederatiei Elvetiene, Sef al Departamentului Federal de Finante, Ueli Maurer.

Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru excelenta profesionala

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu, care a murit sambata noaptea, a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru promovarea intereselor Romaniei si excelenta profesionala, transmite Administratia Prezidentiala.

Sedinta de URGENTA in PSD! Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Olguta Vasilescu pregatesc, la sediul partidului, strategia de atac, dupa LOVITURA primita de la Klaus Iohannis

Liderii PSD s-au intalnit, marti, intr-o sedinta de urgenta, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, dar si pentru Ministrul Transporturilor si a decis ca ministrul.

Klaus Iohannis, discutii de ULTIM MOMENT la Cotroceni privind mandatul Romaniei la Consiliul UE

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Ueli Maurer, Vicepresedinte al Consiliului Federal elvetian si Sef al Departamentului Federal de Finante al Confederatiei Elvetiene, cu ocazia vizitei pe care.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, despre anuntul facut de Klaus Iohannis: Doamna premier a facut niste propuneri de care nu s-a tinut cont

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a vorbit, marti, despreanuntul facut de Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Olgutei Vasilescu la Transporturi si Ilan Laufer la.

Ce se intampla cu greva de la metrou, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat nominalizarea lui Vasilescu la Ministerul Transporturilor

Decizia lui Klaus Iohannis ar putea de peste cap situatia de la metrou. Sindicalistii anuntau ca suspenda greva generala, anuntata pentru maine, ca urmare a discutiei pe care au avut-o cu Lia Olguta.

Care ar putea sa fie adevaratul motiv pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Lia Olguta Vasilescu

Unul din motivele pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Lia Olguta Vasilescu ar putea sa fie unul personal. Si anume, o afirmatie a fostului ministru al Muncii la adresa sefului statului. Vasilescu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )