Libnet.ro
UNICEF

23:15

Noi finantari de 200 milioane Euro pentru startup-uri IT europene din domeniul imobiliar

Hotnews Hotnews,
 Noi finantari de 200 milioane Euro pentru startup-uri IT europene din domeniul imobiliar

Startup-urile IT europene, care dezvolta tehnologii pentru sectorul imobiliar proptech), vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii pan-european, lansat la Londra, zilele trecute. continuă pe Hotnews

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Fonduri pentru firme: Masura 3 - pana la 200.000 Euro si Electric-Up - pana la 100.000 Euro, probabil in aceasta saptamana

Ministrul Economiei a declarat, luni seara, ca isi doreste lansarea a doua linii de finantari in valoare totala de 650 milioane euro pentru firme, saptamana aceasta: Masura 3 de ajutoare de stat pentru investitii, de cate 50. 000 de euro, respectiv, programul Electric-Up - finantari de cate 100. 000 de euro pentru montarea de panouri solare si statii de incarcare a masinilor electrice.

COMISIA EUROPEANA A APROBAT 12,4 milioane de euro pentru producatorii de vin din tara noastra

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor propusa de guvernul de la Bucuresti, cu un buget de 12,4 milioane euro 59,5 milioane lei), destinata sprijinirii producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus.

Comisia Europeana aproba 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroporturilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor de 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroportu.

Comisia Europeana, ajutor de 4,4 milioane de euro pentru compensarea pierderilor suferite de operatorii aeroporturilor regionale din Romania

Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor a Romaniei de 21,3 milioane de lei aproximativ 4,4 milioane de euro), pentru a compensa operatorii aeroporturilor regionale pentru pagubele suferite din cauza pandemiei de.

Comisia Europeana va pune la dispozitia spitalelor europene 200 de roboti pentru dezinfectarea saloanelor folosind lumina ultravioleta

Comisia Europeana CE)a anuntat, luni, ca va pune la dispozitia spitalelor europene 200 de roboti pentru dezinfectare, bugetul specific fiind de pana la 12 milioane de euro. in cadrul eforturilor.

UE ofera 370 de milioane de euro pentru calitatea apei in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune p.

Comisia Europeana va aloca Romaniei 370 de milioane de euro pentru imbunatatirea calitatii apei

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati furnizarea de apa potabila sigura si colectarea si tratarea apelor reziduale din.

BERD acorda un imprumut de cinci milioane de euro pentru combinatul siderurgic Donalam

Combinatul siderurgic Donalam din Calarasi intentioneaza sa isi acopere un posibil deficit de capital de lucru printr-un imprumut in valoare de cinci milioane de euro de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), informeaza un comunicat de presa al institutiei financiare internationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )