Libnet.ro
UNICEF

15:01

Noi fonduri europene, de 30 milioane Euro, pentru firme la sate

Hotnews Hotnews,
 Noi fonduri europene, de 30 milioane Euro, pentru firme la sate

Antreprenorii romani vor putea deschide firme sociale la sate printr-o noua linie de finantare, in valoare totala de 30 de milioane de euro, care ar urma sa se deschida din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, obtinut de StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

Noi finantari totale de 35 milioane euro pentru startup-uri de imobiliare din Europa

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii pentru sectorul imobiliar proptech) vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, in valoare de 35 de milioane de euro, lansat marti de un accelerator de afaceri francez.

125 milioane Euro pentru startup-uri IT, de la un investitor Revolut, Glovo, Spotify

Startup-urile IT aflate in faza de crestere vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un nou fond de investitii, de 125 de milioane de euro, lansat, de un investitor in aplicatii utilizate si de romani, ca Revolut, Glovo sau Spotify.

UE aloca 9 milioane de euro pentru crearea de centre nationale de verificare a informatiilor

Comisia Europeana a lansat o cerere de oferte in valoare de 9 milioane de euro pentru consolidarea a.

BERD si BEI pun la dispozitia fermierilor romani fonduri noi in valoare de 12,5 milioane de euro

Fermierii din Romania vor beneficia de acces imbunatatit la finantare prin intermediul unor noi fonduri de 12,5 milioane de euro oferite Agricover Credit IFN de catre Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Banca Europeana de Investitii BEI). imprumuturile vor ajuta producatorii locali sa depaseasca impactul pandemiei de coronavirus.

Media Fact Book: Cheltuielile de publicitate vor scadea cu 16,5% pana la 401 milioane euro in 2020, pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19

In conditii normale economice si sanitare, cheltuielile de publicitate in media din Romania ar fi trebuit sa creasca in acest an pana la 506 milioane de euro, insa din cauza crizei generate de pandemia COVID-19 aceste cheltuieli vor atinge doar 401 milioane euro in acest an, mai putin cu 16,5% decat anul trecut, arata cele mai noi estimari ale agentiei de media Initiative. Spre deosebire de anul trecut, chiar si digitalul va inregistra scaderi, arata raportul anual Media Fact Book.

inca un pas pentru retehnologizarea reactorului 1 de la Cernavoda: Nuclearelectrica a alocat peste 1,1 milioane de euro pentru studiul de fezabilitate

Nuclearelectrica vrea sa stie care este valoarea maxima a investitiei pentru care Unitatea 1 retehnologizata de la Cernavoda sa ramana competitiva pe piata de energie, in noul ciclu de operare de 30 de ani, si sa realizeze si un studiu de fezabilitate pentru acest proiect de retehnologizare. Pentru aceasta, Nuclearelectrica a demarat in aceasta saptamana o licitatie deschisa, contractul avand o valoare estimata de peste 1,17 milioane de euro.

9 milioane euro bani europeni pentru verificarea veridicitatii informatiilor si cercetatorilor

Comisia a lansat marti o cerere de propuneri in valoare de 9 milioane EUR pentru a-si consolida sprijinul acordat verificatorilor veridicitatii informatiilor si cercetatorilor. Aceasta va extinde sfera de actiune a Observatorului european al mass-mediei digitale prin instituirea unor centre nationale de verificare a informatiilor. intelegerea si combaterea dezinformarii: UE aloca 2,5 milioane de euro pentru Observatorul European al mass-mediei digitale.

UE ofera 10 milioane de euro pentru promovarea produselor agroalimentare afectate de criza

Comisia Europeana a lansat marti cereri de propuneri suplimentare pentru a sprijini activitatile de promovare ale producatorilor agroalimentari cei mai afectati de criza actuala.

SIF Oltenia imprumuta 30 milioane lei de la Banca Transilvania, pentru plata dividendelor

SIF Oltenia SIF5) a semnat cu Banca Transilvania TLV) un contract de credit pentru suma de 30 milioane de lei, cu scadenta la data 25 decembrie 2020, banii urmand a fi utilizati pentru plata dividendelor catre actionari, se arata intr-un raport al societatii remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Comisia Europeana aloca fonduri de 6,15 miliarde de euro pentru campania impotriva coronavirusului

Un summit organizat de Comisia Europeana a permis alocarea de fonduri suplimentare de 6,15 miliarde .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )