Libnet.ro
UNICEF

20:30

Noi imagini cu avionul ucrainean doborat in Iran. A fost lovit de doua rachete in 23 de secunde (VIDEO)

B1 B1,
Noi imagini cu avionul ucrainean doborat in Iran. A fost lovit de doua rachete in 23 de secunde (VIDEO)

O a doua inregistrare vine sa raspunda intrebarilor legate de circumstantele doborarii avionului de pasageri ucrainean de catre rachetele lansate de armata iraniana. Cotidianul New York Times a publicat un. continuă pe B1

Apar noi dezvaluiri si imagini in cazul avionului ucrainean doborat in Iran - VIDEO

Apar noi dezvaluiri in cazul avionului ucrainean doborat in Iran. Imagini de pe camerele de supraveghere surprind momentul in care aparatul de zbor este lovit de doua rachete. in urma tragediei, mii de oameni au protestat la Teheran impotriva guvernului. Regimul iranian da insa vina pe puterile straine pentru proteste, in pe special Statele Unite si pe Marea Britanie.

O noua filmare arata cum avionul ucrainean este lovit de rachetele iraniene - VIDEO

Publicatia americana The New York Times a publicat, marti, o noua filmare care arata cum avionul ucrainean doborat de fortele de securitate iraniene este lovit de cele doua rachete.

VIDEO O noua filmare arata cum avionul ucrainean este lovit de rachetele iraniene

Publicatia americana The New York Times a publicat, marti, o noua filmare care arata cum avionul ucrainean doborat de fortele de securitate iraniene este lovit de cele doua rachete.

VIDEO New York Times publica o a doua filmare care arata ca avionul ucrainean este lovit de doua rachete

Imaginile de securitatea arata ca doua rachete iraniene, lansate la distanta de aproximativ 23 de secunde, au lovit avionul ucrainean in Iran pe 8 ianuarie, scrie New York Times.

Persoana care a postat video-ul cu racheta iraniana lovind avionul ucrainean a fost retinuta - Fars News

Persoana care a postat online imaginile video cu momentul in care avionul ucrainean de pasageri este lovit de racheta iraniana, saptamana trecuta, a fost luat in custodia Garzilor Revolutionare iraniene, relateaza agentia de stiri semi-oficiala Fars, citata de Reuters.

VIDEO Noi imagini din timpul tragediei aviatice din Iran. Doua rachete au lovit avionul de pasageri ucrainean

Avionul de tip Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines, doborat in Iran pe 8 ianuarie, a fost lovit de doua rachete lansate de la o baza militara din apropiere de Teheran, potrivit unor noi imagini video publicate marti de cotidianul New York Times.

MAE: Romania monitorizeaza indeaproape situatia, dupa ce Iranul a recunoscut ca a doborat avionul ucrainean

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca Romania monitorizeaza indeaproape situatia dupa ce Iranul a recunoscut ca a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord, care trebuia.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )