Libnet.ro
UNICEF

16:15

Noi imagini din casa lui Gheorghe Dinca: Fotografii cu incaperea in care ar fi fost ucisa Alexandra Macesanu. Ce detalii socante au descoperit anchetatorii (VIDEO)

B1 B1,
Noi imagini din casa lui Gheorghe Dinca: Fotografii cu incaperea in care ar fi fost ucisa Alexandra Macesanu. Ce detalii socante au descoperit anchetatorii (VIDEO)

Au aparut noi imagini din casa lui Gheorghe Dinca. Jurnalistii de la Libertatea au publicat fotografii chiar din camera pe care Dinca o folosea ca dormitor si unde se vede patul de care a fost legata Alexandra. continuă pe B1

Noi imagini din camera in care Gheorghe Dinca spune ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu. Anchetatorii au gasit afisele cu care barbatul incerca sa racoleze femei fara obligatii

Jurnalistii de la Libertatea auintrat in posesia unui nou set de imagini din camera unde Alexandra Macesanu a fost tinuta dupa ce a fost rapita de Gheorghe Dinca si de unde a reusit sa sune la 112.

Imagini noi cu camera in care Gheorghe Dinca a omorat-o pe Alexandra Macesanu. Anchetatorii au gasit proba care arata adevarul in cazul Caracal

Imagini noi cu camera in care Gheorghe Dinca, inculpatul in cazul crimelor din Caracal, a omorat-o pe Alexandra Macesanu, a doua sa victima. Anchetatorii au gasit proba care arata adevarul in cazul socant din Olt. Imagini noi cu camera in care Gheorghe Dinca a omorat-o pe Alexandra Macesanu Cercetarile in casa ororilor din Caracal au .

Stenograma dintre Gheorghe Dinca si sotia lui dupa ce au descins anchetatorii la casa din Caracal

Dialogul dintre Gheorghe Dinca si sotia lui dupa ce au descins anchetatorii la casa din Caracal a fost facut public. Monstrul din Caracal si-a chemat sotia imediat dupa perchezitii, iar dialogul dintre cei.

Noi detalii din ancheta de la Caracal! Agentii FBI nu au reusit sa-l descrifreze pe Gheorghe Dinca, dupa sapte interviuri psihologice

Noi detalii in exclusivitate in acheta de la Caracal. Gheorghe Dinca a dat pana acum sapte interviuri psihologice. in total, a stat 22 de ore a stat profilerul Politiei Romane de vorba cu suspectul din acest ca.

Noi detalii din ancheta de la Caracal! Agentii FBI nu au reusit sa-l descifreze pe Gheorghe Dinca, dupa sapte interviuri psihologice

Noi detalii in exclusivitate in acheta de la Caracal. Gheorghe Dinca a dat pana acum sapte interviuri psihologice. in total, a stat 22 de ore a stat profilerul Politiei Romane de vorba cu suspectul din acest ca.

Gheorghe Dinca a invins si FBI-ul. Ce le-a dezvaluit criminalul de la Caracal colegilor de celula

Au iesit la iveala noi detalii in socantul caz al crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca se considera in prezent triumfator si in fata celor de la FBI. Fostul mecanic auto de 66 de ani a recunoscut in vara acestui an ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Pana in momentul de fata .

Criminalul Gheorghe Dinca, despre Alexandra Macesanu si Luiza Melencu: Fata 1 si fata 2

Apar noi informatii in ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca a dat pana acum sapte interviuri psihologice. Se pare ca cei de la Politia Romana si profilerul au nevoie de mai mult timp pentru a stabili.

Cazul Caracal. Dialogul secret dintre Gheorghe Dinca si sotia sa, dezvaluit. I-a dat ordine precise despre ce sa faca

Recent, se spunea ca ancheta in cazul crimelor din Caracal este aproape de final. Cu toate acestea, luni, a iesit la iveala un dialog intre Gheorghe Dinca si sotia lui, dupa ce anchetatorii au descins la domiciliul familiei Dinca. Dialogul secret dintre Gheorghe Dinca si sotia sa La inceputul lunii octombrie, Romica Potorac, directorul Institutului .

Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie. A cerut un preot sa se spovedeasca. Ancheta ar putea lua o alta turnura

Gherorghe Dinca nu a mai suportat si a apelat la ultima salvare pe care a gasit-o, astfel ca acesta a cerut cu disperare un preot. Criminalul din Caracal vrea cu orice pret sa se spovedeasca. Cum ar putea aceasta dorinta sa schimbe ancheta? Anchetatorii refuza vehement cerinta. Gheorghe Dinca vrea sa se spovedeasca! Gheorghe Dinca .

Omul-cheie din ancheta crimelor de la Caracal refuza sa se prezinte la audieri

Barbatul care este suspectat ca le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dinca, vii, pe nume Arete, a fost citat de DIICOT. Acestaa avut curajul sa se prezinte la audieri. Potrivit unor surse.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )