Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noi imagini din Clubul Colectiv. Clipa in care a izbucnit incendiul. VIDEO

Antena3 Antena3,
Noi imagini din Clubul Colectiv. Clipa in care a izbucnit incendiul. VIDEO

Apar noi imagini terifiante din incendiul petrecut in clubul Colectiv in urma caruia au murit 64 de oameni, iar alti sute au fost raniti in noaptea de 30 octombrie 2015. Imaginile au fost publicate miercuri de. continuă pe Antena3

VIDEO Ultimele clipe din Clubul Colectiv. Momentul izbucnirii incendiului care a secerat zeci de vieti

O inregistrare video terifianta din Clubul Colectiv, care surprinde chiar valvataia produsa in urma cu trei ani si jumatate, cand 64 de persoane au decedat, iar alte 186 au fost ranite, a fost data joi publicitatii.

Noi imagini scurse in presa. Igor Dodon ii dicteaza planul de federalizare a Republicii Moldova unui apropiat de-al lui Vladimir Plahotniuc! Prevederile ar fi stat la baza unei aliante si ar fi venit direct din Rusia (VIDEO)

Noi imagini au iesit la iveala din razboiul politic de la Chisinau! Publika. md a lansat in online un filmulet, in care presedintele Dodon ii dicteaza planul de federalizare a Republicii Moldova unui apropiat.

Victor Ponta anunta noi RACOLARI din PSD: Am o lista ca in Game of Thrones

Victor Ponta a anuntat ca pregateste noi racolari din PSD. Potrivit acestuia, la Pro Romania ar urma sa ajunga4 noi parlamentari social-democrati. Ponta a mentionat ca are si o lista neagra.

Lovitura pentru bugetarii din Romania. Documentul oficial care anunta inghetarea salariilor si concedieri

Ministerul Finantelor cere tuturor institutiilor de stat sa ia masuri pentru ca sumele propuse pentru trimestrul IV nu acopera plata integrala a salariilor pentru bugetari. Bugetarii au de suferit! Ce se intampla cu salariile si concediile acestora Documentul trimis mai multor institutii bugetare de catre Ministerul Finantelor arata ca acesta a a aprobat repartizarea pe [] .

Republica Moldova isi recheama ambasadorul din SUA pentru consultari. Care ar fi motivul real (FOTO)

Guvernul condus de Maia Sanda l-a rechemat pe ambasadorul Republicii Moldova din Statele Unite pentru consultari, se arataintr-o postare de pe Facebook, de miercuri, a blocului electoral ACUM, condusde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )