Libnet.ro
UNICEF

12:30

Noi imagini cu olandezul criminal. Trucul folosit de pedofil pentru a nu fi urmarit

Antena3 Antena3,
Noi imagini cu olandezul criminal. Trucul folosit de pedofil pentru a nu fi urmarit

Au aparut imagini noi care ajuta la reconstituirea crimei din Gura Sutii comise de olandezul despre care fostele lui iubite spun ca era un monstru cu chip de om. in Romania, pedofilul si-a schimbat zilnic. continuă pe Antena3

Primele imagini cu olandezul criminal care s-a sinucis dupa ce a aflat ca este invinuit de uciderea Adrianei.Ce se intampla dupa moartea suspectului

Apar primele detalii despre olandezul suspectat de uciderea Adrianei si care s-ar fi sinucis, luni dupa-amiaza, izbindu-se cu masina de camion. Potrivit Digi24, barbatul se numeste Johannes Visscher si are 46 de ani.

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

Detalii inedite despre olandezul-criminal! A inchiriat un apartament cu doua camere in centrul Capitalei

Ies la iveala tot mai multe detalii despre olandezul-criminal. Autoritatile romane au confirmat ca Joop Visscher a venit in Romania de patru ori pana acum, incepand cu anul 2016. La vizitele sale.

Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

O fetita de 11 ani din satul Gura Sutii, Dambovita, a disparut vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Copila a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp, duminica, pe un camp. Un cetatean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu masina barbatului. Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )