Libnet.ro
UNICEF

11:45

NOI IMAGINI SOCANTE cu politistul pedofil! A mai fost FILMAT in timp ce agresa 3 FETITE. Detalii HALUCINANTE (VIDEO)

B1 B1,
NOI IMAGINI SOCANTE cu politistul pedofil! A mai fost FILMAT in timp ce agresa 3 FETITE. Detalii HALUCINANTE (VIDEO)

Au aparut noi imagini de la un atac al politistului-pedofil. in 2015, Eugen Stan a fost filmat in timp ce agresa 3 fetite intr-o scara de bloc. Barbatul le-a pandit pret de cateva. continuă pe B1

Noi detalii despre politistul pedofil. Barbatul avea un salut atipic si refuza sa iasa in oras cu colegii

Colegii de la Brigada Rutiera spun despre barbatul acuzat ca a abuzat doi copii in scara unui bloc din Drumul Taberei, ca era un tip extrem de retras. Agresorul spunea niciodata nimic despreviata.

Politistul pedofil a fost decorat in 2012 cu ordinul Barbatie si Credinta

Politistul-pedofil a fost decorat in 2012 cu ordinul Barbatie si Credinta, a declarat Dumitru Coarna, liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului.

Politistul-PEDOFIL a fost RETINUT! El ar fi VIOLAT o minora in 2012 si ar fi agresat o alta in 2009 (VIDEO, FOTO)

Barbatul care ar fi agresat vineri doi copii in liftul unui bloc din Capitala a fost retinut pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a.

Detaliul nestiut despre politistul pedofil. Barbatul a fost jandarm timp de noua ani la intrarea in Parchetul General

Potrivit unor informatii din dosarul profesional, politistul pedofil a lucrat in trecut ca jandarm la unitatea de paza a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitiei. El a.

Politistul pedofil, adus la judecatorie pentru mandatul de arestare preventiva

Politistul pedofil a fost adus, marti dupa-amiaza, la Judecatorie pentru mandatul de arestare preventiva. Anchetatorii solicita arestarea preventiva pentru 29 de zile. Eugen Stan a recunoscut in.

Politistul pedofil, adus la judecatorie

Politistul pedofil a fost adus la Judecatorie pentru mandatul de arestare preventiva. Anchetatorii solicita arestarea preventiva pentru 29 de zile pentru trei fapte: agresiune sexuala fata de doi minori,.

Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu cu privire la modul in care politistul pedofil a fost protejat

Nspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu in legatura cu modul in care procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 au instrumentat un dosar deschis in 2016, dupa ce o fe.

VIDEO Noi imagini cu politistul Eugen Stan. Trei fetite, urmarite si agresate in scara blocului

Autoritatile au dat publicitatii noi imagini, din 2015, cu politistul acuzat de pedofilie, in care acesta urmareste trei fetite pana in scara unui bloc si le agreseaza.

Ultimele detalii despre politistul pedofil. Ce va fi nevoit sa faca dupa ce, luni seara, anchetatorii i-au perchezitionat locuinta

Barbatul acuzat de pedofilie a fost retinut, fiind acuzat de doua infractiuni de agresiune sexuala. Citeste si: Primele imagini cu politistul acuzat de pedofilie retinut de colegii sai Acesta a.

Noi informatii socante despre agentul de politie-pedofil

Noi informatii socante despre agentul de politie pedofil. Barbatul ar fi fost si soferul unuia dintre sefii de la Brigada de Politie. Imediat dupa ce a comis nenorocirile, iar cei de la politie au facut.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )