Libnet.ro
UNICEF

16:45

Noi incidente in Fasia Gaza. Cel putin patru oameni au murit

Antena3 Antena3,
Noi incidente in Fasia Gaza. Cel putin patru oameni au murit

Cel putin patru oameni au murit, iar alti 40 au fost raniti intr-o explozie puternica produsa joi in apropierea orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc in zona. continuă pe Antena3

Patru morti si zeci de raniti, intr-o explozie din Fasia Gaza

Cel putin patru oameni au murit, iar alti 40 au fost raniti intr-o explozie puternica produsa joi in apropierea orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza .

Naufragiu in Mediterana. O nava cu peste 500 de imigranti s-a scufundat, cel putin 25 de oameni au murit

15 - Cel putin 25 de oameni au murit, alti aproximativ 180 sunt disparuti, iar circa 400 au fost salvati dupa scufundarea pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, anunta.

Organizatia Internationala pentru Migratie: Cel putin 200 de oameni au murit in urma scufundarii pescadorului in largul Libiei

Cel putin 200 de oameni au murit in urma scufundarii pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, anunta Organizatia Internationala pentru Migratie, noteaza Mediafax. Paza de Coasta.

India: Cel putin 27 de oameni au murit dupa ce doua trenuri au deraiat

Doua trenuri supraaglomerate au deraiat in India in timp ce traversau un pod afectat de inundatii, informeaza AFP, citata de Agerpres. Cel putin 27 de persoane au murit si peste 40 au fost ranite. Cele doua.

Cel putin 17 morti, dupa un atentat cu bomba in Arabia Saudita

Cel putin 17 oameni au murit, joi, in urma unui atentat cu bomba care a vizat o moschee frecventata de politie la Abha, in sudul Arabiei Saudite, a anuntat televiziunea de stat Ikhbariya, citata de AFP.

Naufragiul din Marea Mediterana, soldat cu cel putin 200 de morti

Cel putin 200 de oameni au murit in urma scufundarii pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, a anuntat Organizatia Internationala pentru Migratie OIM). Ma tem ca bilantul.

Naufragiu in Mediterana. O nava cu peste 500 de imigranti s-a scufundat, cel putin 25 au murit

15 - Cel putin 25 de oameni au murit, alti aproximativ 180 sunt disparuti, iar circa 400 au fost salvati dupa scufundarea pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, anunta.

Accident GRAV de munca in Olanda. Cel putin 20 de raniti

Cel putin 20 de oameni au fost raniti dupa ce doua macarale utilizate pentru modernizarea unui pod s-au prabusit pe cateva case, in centrul Olandei, informeaza presa locala.

Germania: Explozie la o uzina chimica de la Krefeld. Cel putin 12 persoane au fost ranite

O explozie s-a produs joi la o uzina chimica de la Krefeld, in vestul Germaniei, cel putin 12 persoane fiind ranite in urma deflagratiei, informeaza Euronews, citand autoriotatile locale. Explozia a avut loc.

Cel putin 27 de morti in India, dupa deraierea a doua trenuri din cauza inundatiilor

Doua trenuri expres au deraiat in noaptea de marti spre miercuri, intr-un rau, in centrul Indiei, dupa ce inundatiile au slabit sinele de cale ferata, un accident soldat cu cel putin 27 de morti si 100 de raniti, a anuntat Guvernul miercuri, relateaza Reuters in pagina electronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2014 seconds )