Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noi informatii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Masina pe care o conducea nu era a lui

Antena3 Antena3,
Noi informatii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Masina pe care o conducea nu era a lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda, in varsta de. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Animatie grafica: Cum s-a produs accidentul in care a murit Razvan Ciobanu

Destinul designerului Razvan Ciobanu s-a frant luni, la doar 43 de ani, starnind o unda de soc in lumea modei romanesti. S-a intamplat dimineata devreme, in judetul Constanta.

Stirile ProTV: Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu- Surse

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate.

Noi detalii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de moda la intrarea in Sacele si cui apartinea masina

Anchetatorii incearca sa stabileasca toate detaliile in cazul mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta.

VIDEO Cat de sigura la accident este in mod normal masina in care a murit Razvan Ciobanu

Masina in care a murit Razvan Ciobanu, un Range Rover fabricat in 2014, este, in mod normal, una extrem de sigura in caz de accident. Autoturismul care are o greutate de 2,3 tone, este din categoria off-road si obtinut cinci stele la celebrele teste independente de siguranta Euroncap.

Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Cine este proprietarul masinii in care a murit Razvan Ciobanu si ce legatura aveau el si sotia sa cu creatorul de moda

Barbatul a carei carte de identitate a fost gasita in masina ce i-a adus sfarsitul lui Razvan Ciobanu, in urma teribilului accident rutier petrecut, luni dimineata, in judetul Constanta, este Iulian Cercel, fiul unui om de afaceri din Calarasi, mort in urma cu cativa ani.

A murit Razvan Ciobanu! Creatorul de moda a avut un accident de masina

A murit Razvan Ciobanu! Creatorul de moda a avut un accident de masina. Cititi mai multe pe spynews. ro.

VIDEO Cum s-a produs accidentul in care a murit Razvan Ciobanu

Creatorul de moda Razvan Ciobanu si-a pierdut viata luni dimineata intr-un grav accident petrecut la intrarea in localitatea Sacele, judetul Constanta.

FOTO VIDEO Cum s-a produs accidentul in care a murit Razvan Ciobanu

Creatorul de moda Razvan Ciobanu si-a pierdut viata luni dimineata intr-un grav accident petrecut la intrarea in localitatea Sacele, judetul Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )