Libnet.ro
UNICEF

13:15

Noi informatii despre starea lui Ion Iliescu

Antena3 Antena3,
Noi informatii despre starea lui Ion Iliescu

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu se afla internat la Spitalul Elias. El s-a prezentat vineri la spital, iar medicii i-au recomandat sa ramana internat pentru investigatii suplimentare si. continuă pe Antena3

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Ce s-a intamplat in salonul de la clinica din Milano

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu! Dupa ce vestile despre tanar au curs fara oprire inca din prima clipa in care a produs tragicul acident rutier, o perioada a incetat sa apara orice informatie despre el. Ce s-a intamplat in salonul clinicii din Milano unde este internat? Detalii despre starea de .

Ion Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Care e starea fostului presedinte al Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei a fost adus de urgenta, in urma cu scurt timp, la Spitalul Elias din Capitala, potrivit Romania TV. Pana in acest moment, nu se stie exact starea fostului sef de stat, in varsta de 89 de ani. in ultima perioada, Ion Iliescu a mers de mai multe ori la unitatea sanitara .

Ion Iliescu, la spitalul Elias: Care este starea fostului presedinte

UPDATE: Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace. Fostul presedinte Ion Iliescu se afla la Spitalul Elias din Capitala. Deocamdata nu este clar daca fostul sef al.

Ce inseamna sindromul coronorian acut, afectiunea de care ar suferi Ion Iliescu

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost internat vineri la Spitalul Elias cu noi probleme cardiace. Potrivit unor surse medicale, Iliescu ar suferi desindrom coronarian acut. Potrivit sfatulmedicului. ro, termenul.

Surse: Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias cu simptomele unui infarct

Ion Iliescu a fost internat vineri la Spitalul Elias din Capitala. Fostul presedinte ar fi ajuns la unitatea medicala cu simptomele unui infarct, informeaza surse citate de Antena 3. Iliescu a ajuns la Elias.

Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitala. Fostul presedinte, internat pentru probleme cardiace

Fostul presedinte al RomanieiIon Iliescua ajuns din nou la Spitalul Elias. Fostul sef de stat a ajuns vineri dupa-amiaza cu putin timp la unitatea medicala. Ion Iliescu a fost operat, la inceputul.

Ion Iliescu, internat din nou la Spitalul Elias din cauza unor probleme cardiace

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza unor probleme cardiace, medicii urmand sa-l interneze pe fostul presedinte al Romaniei, informeaza Mediafax. Fostul sef de stat este in stare stabila.

UPDATE Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala din cauza problemelor cardiace

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza problemelor cardiace mai vechi, iar medicii au decis sa il interneze pe fostul presedinte, potrivit reprezentantilor unitatii medicale.

Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitala

Fostul presedinte al RomanieiIon Iliescua ajuns din nou la Spitalul Elias. Fostul sef de stat a ajuns vineri dupa-amiaza cu putin timp la unitatea medicala. Ion Iliescu a fost operat, la inceputul.

Cazul Caracal. Menajera lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre comportamentul barbatului: L-am impins si am fugit

Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca aduce in prim-plan o serie de declaratii de-a dreptul socante. Cum s-a comportat criminalul din Caracal cu aceasta? Femeia a spus tot! Amintirea pe care o are cu el o face intotdeauna sa se ingrozeasca. Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri noi Viorica Stoian a fost martora comportamentului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )