Libnet.ro
UNICEF

22:00

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul

Antena3 Antena3,
Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul. Surse apropiate familiei sustin ca barbatul a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas. Era imbr. continuă pe Antena3

Dezvaluiri INCENDIARE despre ROMANUL care a cucerit Hollywood-ul! S-a casatorit cu Marylin Monroe si a devenit fotograful personal al STARURILOR (GALERIE FOTO)

Celebrul prezentator Dan Negru a dezvaluit pe pagina personala de Facebook povestea impresionanta a unui fotograf de origine romana care a cucerit Hollywood-ul, darc are astazi este necunoscut in tara sa de.

Noi detalii despre romanul disparut in Istanbul. Ce a facut barbatul timp de o luna

Au aparut noi detalii despre inginerul roman disparut in urma cu o luna in Istanbul. Cand a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas, Salvatore Popescu era imbracat cu hainele din ziua disparitiei, nu.

Noi informatii in cazul fostului dublu agent rus Serghei Skripal. Ce a descoperit politia britanica

Politia din Marea Britanie, care avea pana acum doi suspecti in cazul otravirii cu noviciok a fostului spion rus Serghei Skripal, a ajuns la concluzia ca in acest caz ar fi fost implicat un al treilea agent al spionajului militar rus, relateaza agentia Reuters citand cotidianul The Telegraph.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )