Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noi masuri pentru sprijinirea cetatenilor si economiei nationale, finantate din fonduri europene

România Liberă România Liberă,
Noi masuri pentru sprijinirea cetatenilor si economiei nationale, finantate din fonduri europene

Guvernul Romaniei a adoptat in sedinta de miercuri un nou set de masuri pentru sprijinirea persoanel. continuă pe România Liberă

Noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2. Se suspenda cursurile la mai multe clase de la scoli si licee din Galati si Tecuci

Activitatea didactica a fost suspendata la mai multe clase de la patru scoli si colegii din Galati, Tecuci si alte doua localitati din judet pe fondul cresterii alarmante a infectarilor cu noul coronavirus.

COVID-19: Noi masuri luate in judetul Gorj in contextul exploziei cazurilor de coronavirus

Cresterea cazurilor de coronavirus in ultimele zile au determinat autoritatile din judetulGorj sa impuna noi masuri restrictive. Vizat este orasul Targu-Carbunesti, unde s-a depasit mai mult de 1,5 ca.

Guvernul ceh adopta noi masuri anti-Covid19

Guvernul ceh a anuntat inchiderea barurilor, a restaurantelor si a cluburilor incepand de miercuri pana pe 3 noiembrie, iar majoritatea scolilor isi vor desfasura activitatea la distanta, noi masuri menite sa reduca raspandirea rapida a cazurilor de COVID-19, conform Agerpres.

Parisul s-ar putea inchide dupa ora 20. Emmanuel Macron va anunta, miercuri, noi restrictii pentru a limita raspandirea COVID-19

Autoritatile franceze ar putea decide ca Parisul sa se inchida dupa ora 20, in replica la felul in care evolueaza pandemia de COVID-19 pe teritoriul Frantei. O masura de acest gen este studiata in prezent.

Claudiu Nasui acuza PNL ca vrea sa introduca noi privilegii pentru membrii Consiliului de Administratie ASF

Deputatul USR, Claudiu Nasui, sustine ca PNL vrea sa introduca privilegii pentru membrii Consiliului de Administratie al Autoritatii de Supraveghere Financiara, prezentand un proiect semnat de Florin Roman, liderul grupului PNL, prin care se introduc noi beneficii pentru acestia.

Google anunta noi functii pentru motorul de cautare: Cum este folosita inteligenta artificiala pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca ce cauta

Google a anuntat cateva functii noi ale motorului de cautare, care folosesc inteligenta artificiala AI) pentru a-i ajuta pe utilizatori sa gaseasca mai usor ce cauta in Google - o melodie prin simpla fredonare, un text ascuns intr-un site sau un anumit pasaj dintr-un videoclip.

CORONAVIRUS |Cifre record in Germania. Peste 5.000 de noi infectari, pentru prima data din luna aprilie

In ultimele 24 de ore, Germania a inregistrat peste 5. 000 de noi infectari cu COVID-19, pentru prima data din luna aprilie, a anuntat miercuri Institutul Robert Koch RKI) pentru controlul bolilor, citeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )