Libnet.ro
UNICEF

07:16

Be EU. Noi masuri pentru sustinerea apiculturii

Antena3 Antena3,
Be EU. Noi masuri pentru sustinerea apiculturii

In Uniunea Europeana sunt peste 600 de mii de apicultori. Sectorul apicol contribuie la economia europeana cu 14,2 miliarde de euro pe an. 84% din speciile de plante si 76 din productia alimentara din Europa. continuă pe Antena3

Germania abordeaza noi masuri pentru reducerea emisiilor

Ministrul german al Transporturilor, Andreas Scheuer, a cerut producatorilor auto sa-l informeze in privinta modului in care intentioneaza sa finalizeze pana la sfarsitul anului actualizarea softului la motoarele diesel, pentru reducerea emisiilor, transmite Reuters.

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

Barnier: Marea Britanie si Uniunea Europeana mai au de lucru 25% din acordul cu privire la Brexit

Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) mai au de muncit la aproximativ 25% din acordul la care lucreaza in vederea Brexitului, a declarat vineri negociatorul sef mandatat de europeni Michel Barnier, scrie Reuters.

Uniunea Europeana sanctioneaza sustinatorii Coreei de Nord

Uniunea Europeana a trecut pe lista neagra patru persoane suspectate ca au sustinut programul de inarmare al Coreei de Nord, impunand interdictii de calatorie si inghetarea conturilor celor vizati, informeaza Reuters.

Uniunea Europeana vrea legi care sa protejeze si sa ajute clientii inselati de producatorii auto

Scandalul Dieselgate a luat sfarsit in urma cu ceva timp, insa urmarile lui sunt si vor fi resimtite o buna perioada de acum incolo. Daca acum putem citi la fiecare cateva luni de noi si noi probleme depistate in urma testelor la producatorii.

Uniunea Europeana sustine ca tratatul pentru Brexit este aproape finalizat

Michel Barnier, negociatorul sef al Uniunii Europene pentru iesirea Marii Britanii din UE, a declarat ca tratatul pentru Brexit este finalizat in proportie de 75%. Printre subiectele inca nerezolvate este.

ASF a nfiintat un grup de lucru pentru sustinerea inovatiei tehnologice n asigurari

Grupul de lucru, numit InsurTech Hub, va fi responsabil cu analizarea fenomenelor tehnologice si a activitatilor generate de acestea in domenii precum: riscurile cibernetice, Big Data, Internet of Thinks, Blockchain, telematics, utilizarea robotilor pentru recomandari, inteligenta artificiala etc. Grupul este compus din reprezentanti ai ASF, ai societatilor de asigurare, ai intermediarilor in asigurari, ai companiilor IT interesate, precum si din reprezentanti ai asociatiilor din domeniul asigurarilor si din domeniul IT, a declarat Leonardo Badea, presedintele ASF.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )