Libnet.ro
UNICEF

14:30

Noi prevederi privind contractele firme-lucratori, pregatite de Comisia Europeana: platforme IT, livrari, la cerere

Hotnews Hotnews,
 Noi prevederi privind contractele firme-lucratori, pregatite de Comisia Europeana: platforme IT, livrari, la cerere

Obligatiile firmelor de a-si informa lucratorii in scris cu privire la conditiile de munca, precum si alte prevederi vor fi extinse la noile forme de lucru, precum munca prin intermediul platformelor IT, livararile sau lucrul la cerere, potrivit unui pachet legislativ aflat in pregatire la Comisia Europeana, care ar urma sa se aplice in toata Uniunea Europeana, inclusiv Romania, daca va fi adoptat. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana aproba investitii de 200 milioane de euro in conexiuni feroviare rapide in Romania

Comisia Europeana anunta ca 198,2 milioane de euro din Fondul de coeziune vor fi investite in renovarea liniei de cale ferata dintre localitatile Coslariu si Simeria, in zona centrala a tarii noastre.

Comisia Europeana cauta sustinatori in cazul Poloniei

Comisia Europeana vrea sa afle luni sprijinul de care dispune in cadrul UE in disputa sa cu Guvernul polonez, care refuza sa modifice controversatele reforme judiciare adoptate recent in pofida amenintarilor cu sanctiuni fara precedent, relateaza AFP.

Trump urmeaza sa anunte noi RESTRICTII privind calatoriile in SUA

Presedintele Statelor Unite urmeaza sa anunte noi masuri antiimigratie, dat fiind ca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din sase tari situate in Orientul Mijlociu si Africa expira.

Presedintele Trump anunta noi restrictii privind calatoriile in SUA pentru cetatenii din Orientul Mijlociu si Africa

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va anunta noi masuri antiimigratie, dat fiind ca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din sase tari situate in Orientul Mijlociu si Africa expira duminica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )