Libnet.ro
UNICEF

11:30

Noi probleme pentru vanatorul de imigranti pe capul caruia ISIS a pus o recompensa: Barbatul risca 4 ani de inchisoare pentru felul in care trateaza femeile si copiii (VIDEO)

B1 B1,
Noi probleme pentru vanatorul de imigranti pe capul caruia ISIS a pus o recompensa: Barbatul risca 4 ani de inchisoare pentru felul in care trateaza femeile si copiii (VIDEO)

Dinko Valev este numele barbatului cunoscut ca si vanatorul de imigranti. Statul Islamic a promis ca va oferi 38. 000 de lire sterline celui care is va ucide pe bulgarul de 29 ani care. continuă pe B1

PROBLEME pentru moneda nationala: Leul S-A PRABUSIT pe piata valutara - S-a atins CEL MAI MARE CURS DIN ISTORIE

Probleme mari pentru moneda nationala. Moneda nationala se afla la cel mai slab curs in raport cu euro din ultimele patru luni si jumatate. 4,5218 lei pentru un euro e cotatia BNR. in raport cu.

Noi obligatii pentru operatorii de telefonie mobila pentru o mai buna localizare a apelurilor la 112

Operatorii de telefonie mobila vor avea obligatia de a lua toate masurile necesare pentru a permite transmiterea de pe telefon catre STS, administratorul serviciului 112, in maxim 20 de secunde de la momentul initierii apelului, a informatiei de localizare, respectiv latitudinea si longitudinea pozitiei geografice in care se afla telefonul apelantului, cel putin pentru apelurile de urgenta 112 initiate de pe terminale mobile care au capabilitatile necesare, a anuntat vineri arbitrul telecom ANCOM), care a adoptat o decizie in acest sens. Masura ar trebui sa determine o mai buna localizare a celor care suna la 112 si o scadere a timpilor de interventie.

Noi reglementari pentru prevenirea si combaterea migratiei ilegale, adoptate de Guvern

Echipe din cadrul institutiilor de frontiera din Romania si Ucraina vor coopera pentru realizarea patrularii comune la granita dintre cele doua state in vederea cresterii nivelului de supraveghere a frontierei de stat comune pentru combaterea trecerilor ilegale a frontierei de stat comuna in scop de contrabanda si migratie, informeaza un comunicat al Guvernului.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )