Libnet.ro
UNICEF

08:01

Noi probleme cu sistemul electronic al CNAS! Medici: Serviciile nu ne sunt validate de ieri dimineata

B1 B1,
Noi probleme cu sistemul electronic al CNAS! Medici: Serviciile nu ne sunt validate de ieri dimineata

Noi probleme cu sistemul electronic al CNAS. Medicii semnaleaza faptul ca semnaturile electronice noi nu se pot inscrie pentru niciun furnizor. Astfel, doctorii nu pot obtine serii de retete ca sa poata el. continuă pe B1

Noi probleme cu sistemul electronic CNAS. Medicii de familie reclama faptul ca serviciile nu sunt validate de miercuri

Presedintele Asociatiei medicilor de familie Bucuresti-Ilfov, Sandra Alexiu, reclama noi probleme in functionarea sistemului electronic al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), precizand ca serviciile nu sunt validate de miercuri dimineata.

Medicii de familie semnaleaza noi probleme cu sistemul electronic al CNAS: Serviciile nu ne sunt validate de ieri dimineata

Medicii semnaleaza faptul ca intampina noi probleme cu sistemul electronic PIAS al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Semnaturile electronice noi nu se pot inscrie pentru niciun furnizor; doctorii nu pot obtine serii de retete ca sa poata elibera retete pacientilor; serviciile nu ne sunt validate de ieri dimineata, niciunul; nimeni de la suport nu raspunde, oricate mesaje se trimit; nimeni de la CNAS nu apare cu un comunicat care sa detensioneze situatia. A aparut un singur comunicat legat de invalidarea semnaturilor, dar restul?, anunta Sandra Alexiu, presedintele Asociatiei medicilor de familie Bucuresti-Ilfov.

Noi probleme cu sistemul electronic CNAS. Medicii de familie fac reclamatii

Presedintele Asociatiei medicilor de familie Bucuresti-Ilfov, Sandra Alexiu, reclama noi probleme in functionarea sistemului electronic al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), precizand ca.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )