Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi probleme tehnice la platforma online de programare pentru vaccinare: Platforma informatica nu a fost disponibila, luni dimineata. Aglomeratie in centrele din Capitala din cauza defectiunilor (VIDEO)

B1 B1,
Noi probleme tehnice la platforma online de programare pentru vaccinare: Platforma informatica nu a fost disponibila, luni dimineata. Aglomeratie in centrele din Capitala din cauza defectiunilor (VIDEO)

Debut haotic al etapei a doua din campania de vaccinare anti-COVID-19. Dupa ce platforma online de programare nu a functionat, vineri, chiar la debutul celei de-a doua etape, luni dimineata au aparut noi probleme. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii critica functionalitatea platformei de programare pentru vaccinare

Dupa ce a anuntat pe pagina sa de Facebook ca si-a inscris parintii la vaccinare si ca platforma de .

Vlad Voiculescu s-a ragzandit. Platforma de programare pentru vaccinare nu mai functioneaza bine: Am evaluat partial gresit

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a admis, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca platforma de programare pentru vaccinarea impotriva COVID a celor din etapa a doua are probleme.

Probleme tehnice pentru platforma de programari online anti-COVID-19. Ce spune STS

Platforma online pentru programarea in vederea vaccinarii anti-COVID este inaccesibila luni dimineata, din cauza unor probleme tehnice, anunta Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Explicatiile STS si ale lui Valeriu Gheorghita pentru problemele aparute cu platforma de programare a vaccinului anti-COVID-19

Platforma de programare pentru vaccinare, pusa la dispozitia cetatenilor romani de catre Guvernul Romaniei, a picat in repetate randuri in ultimele zile. STS si Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de.

Vlad Voiculescu, dupa ce spunea ca platforma de programare pentru vaccinare functioneaza bine: Am evaluat partial gresit. Am primit sute de comentarii si reactii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, admite problemele majore de functionare a platformei de programare pentru vaccinarea impotriva COVID a celor din etapa a doua a campaniei. Dupa ce vineri seara a scris pe Facebook ca platforma functioneaza si bine si este intuitiva, Voiculescu a revenit spunand ca a evaluat partial gresit si ca a primit sute de comentarii si reactii.

PLATFORMA PENTRU VACCINARE CONTRA COVID-19 NU FUNCTIONEAZA: Nici persoanele fizice, nici medicii nu se pot loga pentru programari

Platforma nationala de programare pentru vaccinarea impotriva Covid-19 are probleme de functionare in aceasta dimineata nefiind accesibila pagina de autentificare.

STS a actualizat platforma de programare la vaccinare. Operatia a durat trei ore

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a anuntat ca a actualizat, in cursul zilei de vineri, 15.

Ce spune ministrul Sanatatii despre problemele de functionare ale platformei de programare la vaccinare: Sunt multe inca de recuperat. Este regretabil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a avut o prima reactie, vineri seara, cu privire la faptul ca platforma de programare la vaccinare nu a functionat in primele ore de la inceptul celei de-a doua etape a.

UPDATE STS: Pacientii cu boli cronice vor putea fi programati pentru vaccinare de catre orice medic care ii are in grija, nu doar de catre cel de familie Ce se intampla cu cei care vor sa se programeze singuri si nu sunt gasiti in registrul cu boli cron

Pacientii cu afectiuni cronice vor putea fi inscrisi in platforma de programari pentru vaccinarea impotriva COVID-19 si de catre medicii specialist, nu doar de catre medicii de familie, a anuntat duminica Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS). Aceasta, in conditiile in care cele mai multe probleme de la debutul celei de a doua etape a campaniei de vaccinare, vineri, au fost legate de programarea pacientilor cu boli cronice. Coordonarul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghita, a anuntat, la randul sau, ca autoritatile analizeaza posibilitatea ca un bolnav cronic sub 65 de ani sa se poata inscrie singur sau prin call center in platforma de vaccinare chiar daca nu se regaseste in baza de date a Casei de Asigurari de Sanatate, iar in cand merge la centrul de vaccinare sa duca un document care sa confirme afectiunea de care sufera.

Vlad Voiculescu: Tocmai mi-am programat parintii pentru vaccinare. Platforma a functionat bine si e intuitiva

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu scrie pe pagina sa de Facebook ca platforma pentru vaccinare functioneaza bine si ca el tocmai si-a programat parintii. Ministrul recunoaste ca au fost erori si vor mai fi, dar asigura ca acestea se vor remedia. Acesta atrage atentia ca nu sunt doze de vaccin la discretie si ca persoanele in varsta au prioritate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )