Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noi proteste fata de proiectele vizand gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate pentru astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi proteste fata de proiectele vizand gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate pentru astazi

Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective. continuă pe Ziarul Bursa

Noi proteste in tara fata de proiectele vizand gratierea si modificarea Codurilor penale

ACTUALIZARE 17:49 Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale, numarul acestora fiind in crestere. *ACTUALIZARE 17:41 Aproximativ 2. 000 de protestatari s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala *ACTUALIZARE 17:28 Protestele au inceput in Bucuresti si in restul tarii *ACTUALIZARE 17:20 Aproximativ 500 de protestatari s-au adunat la fantana de la Facultatea de Arhitectura din Piata Universitatii *ACTUALIZARE 17:15 Peste 100 de persoane s-au strans deja in Piata Universitatii din Bucuresti pentru a protesta impotriva proiectelor de ordonanta privind gratierea si modificarea Codurilor penale *ACTUALIZARE 17:10 in Paris, cateva zeci de persoane protesteaza fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale ------------ Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

ALERTA. Noi proteste fata de ordonantele care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate in Capitala si in alte 19 orase din tara, precum si in diaspora. Mobilizarea se face prin retele de socializare. Gabriel Liiceanu si-a anuntat partic

Mai multe proteste fata de proiectele de ordonanta de urgenta ale Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale sunt anuntate, duminica, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles.

Noi proteste fata de Legea gratierii in Craiova. Protestatarii au venit in Piata Mihai Viteazul VIDEO

Peste 20 de persoane au protestat din nou in aceasta seara in Piata Mihai Viteazul din Craiova fata de intentia Guvernului de a emite ordonante de urgenta vizand gratierea si modificarea Codului Penal.

Noi proteste fata de Legea gratierii in Craiova. Peste 200 de persoane in Piata Mihai Viteazul VIDEO

Peste 200 de persoane au protestat din nou in aceasta seara in Piata Mihai Viteazul din Craiova fata de intentia Guvernului de a emite ordonante de urgenta vizand gratierea si modificarea Codului Penal.

Ministerul Justitiei organizeaza luni o dezbatere publica pe proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Ministerul Justitiei anunta ca va organiza, in 30 ianuarie, o dezbatere publica privind proiectele de ordonanta de urgenta care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, inscrierea participantilor urmand sa se faca pana vineri, in limita capacitatii de 50 de locuri a salii unde va avea loc dezbaterea.

Florin Iordache despre Ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale: Le-am scris eu si consiliera mea. Le-am sustinut ca deputat, mi le-am asumat ca ministru

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale care vizeaza inclusiv o amnistie mascata) ca le-a scris impreuna cu consiliera sa si ca le-a sustinut si in perioada in care era deputat, iar acum si le asuma ca ministru. Ministerul Justitiei va organiza, luni, o dezbatere pe tema celor doua proiecte de ordonanta, la care presa nu are acces. Ora 14:15: Ministerul Justitiei a anuntat sambata ca permite accesul presei la dezbaterea privind ordonantele de gratiere si de modificare a Codurilor, dupa ce, initial, anuntase ca presa nu va avea acces. Accesul presei va fi permis fara camere de filmat, din lipsa de spatiu, spun reprezentantii Ministerului.

Proteste fata de gratiere anuntate in Capitala si in alte 20 orase din tara, precum si in diaspora

Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale sunt anuntate, duminica, in Capitala si in alte 20 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra si Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

Tariceanu sustine ca PSD si ALDE au subestimat reactia sistemului propunand ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale: Iohannis este angajat intr-o lupta politica pe viata si pe moarte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut la postul de televiziune B1 TV ca PSD si ALDE au subestimat reactia sistemului prin propunerea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor penale.

VIDEO O suta de buzoieni au protestat fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal

Un numar de aproximativ o suta de persoane au iesit in centrul Buzaului, duminica seara, pentru a protesta fata de intentia Guvernului de a adopta cele doua ordonante privind gratierea si modificarea Codului Penal. inarmati cu fluiere, steaguri tricolore si pancarte, putinii buzoieni care au ales sa iasa in strad au precizat ca prin gestul lor se opun propunerii unor legi aberante care sunt in avantajul unor anumite persoane.

VIDEO Peste 600 de oradeni au protestat fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal:Nu gratiere! Coruptia ucide

Peste 600 de oradeni au protestat fata de ordonantele ce promoveaza gratierea si dezincriminarea abuzului in serviciu. Acestia au marsaluit pe mai multe strazi din oras, si s-au oprit in fata sediul judetean al PSD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )