Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi proteste in principalele orase din Alba. Oamenii ies in strada la Alba Iulia, Sebes, Blaj si Ocna Mures

Adevărul Adevărul,
Noi proteste in principalele orase din Alba. Oamenii ies in strada la Alba Iulia, Sebes, Blaj si Ocna Mures

In principalele orase din Alba au loc sambata noi mitinguri de protest. Oamenii ies in strada pentru a treia zi la rand la Alba Iulia, Blaj, Sebes, Ocna Mures si Cugir. in fiecare din ultimele zile, peste 5. 000 de persoane au protestat in Alba. continuă pe Adevărul

Mii de oameni asteptati sambata la noi proteste in Alba. Mitinguri anuntate la Alba Iulia, Sebes, Blaj si in alte orase

In principalele orase din Alba sunt anuntate pentru sambata noi mitinguri de protest. Oamenii vor iesi in strada pentru a treia zi la rand la Alba Iulia, Blaj, Sebes, Ocna Mures si Cugir. in fiecare din ultimele zile, peste 5. 000 de persoane au protestat in Alba.

Noi proteste se anunta la Vaslui pentru vineri, incepand cu ora 18.00

Noi proteste de strada sunt anuntate atat la Vaslui, cat si Barlad, incepand cu ora 18. Sute de vasluieni s-au adunat in ultimele zile in cele doua orase pentru a manifesta fata de modificarile aduse legislatiei penale de Cabinetul Grindeanu.

Proteste la Buzau. Oamenii ies din nou in strada

Protestatarii ies in strada din nou vineri, la ora 18. La Buzau, manifestatia precedenta din seara de joi, 2 februarie, a strans peste 400 persoane care au protestat pe platoul din centrul orasului.

Proteste la Constanta. Oamenii ies din nou in strada

Protestatarii ies in strada din nou vineri, la ora 18. La Constanta, manifestatia precedenta din seara de joi, 2 februarie, a strans aproape 10. 000 persoane care au marsaluit pe strazile orasului.

Noi proteste in Capitala si in mai multe orase din tara: peste 1.500 de bucuresteni s-au adunat in fata Guvernului

Romanii sunt hotarati sa iasa din nou in strada miercuri, 1 februarie, revoltati de decizia Guvernului Grindeanu de a modifica legislatia penala.

Noua parlamentari USR au innoptat in plenul Camerei Deputatilor. Barna: Vom protesta atat timp cat oamenii ies in strada

Purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, a declarat vineri, pentru News. ro, ca noua parlamentari ai Uniunii Salvati Romania au innoptat, pentru a doua oara consecutiv, in plenul Camerei Deputatilor, acestia dorind sa continue protestul atat timp cat oamenii vor iesi in strada si vor scanda fata de OUG privind modificarea Codurilor penale.

FOTO + VIDEO. Mii de oameni au iesit, in strada, in marile orase din tara. Se scandeaza, la unison, Abrogati si apoi plecati, DNA sa vina sa va ia. La Cluj, protesteaza peste 50.000 de oameni

Este a patra seara cand mii de romani au iesit in strada pentru a protesta impotriva Ordonantelor de Urgenta pe tema legii gratierii si a modificarii Codurilor Penale. in Alba Iulia, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov si Galati au debutat demonstratiile de strada.

Noi proteste la Bacau impotriva Ordonantei Guvernului Grindeanu. Mobilizare pe Facebook : Iesiti in strada, Romania moare!

Peste 250 de bacauani si-au aratat intentia de a participa la mitingul organizat in acaesta seara, de la ora 18, in Piata Tricolorului din Bacau. Mobilizarea lor se face si printr-o pagina de Facebook-eveniment a activistului Mihai Platon Iesiti in strada, Romania moare!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )