Libnet.ro
UNICEF

10:45

Noi proteste la Uzina Vulcan din Bucuresti: Angajatii au blocat accesul directorului in cladire.

România Liberă România Liberă,
Noi proteste la Uzina Vulcan din Bucuresti: Angajatii au blocat accesul directorului in cladire.

Angajatii uzinei Vulcan din Bucuresti continua protestestele, informeaza b1. ro. Si asta dupa ce acestia nu au ajuns la un consens cu cei din conducere. Angajatii au decis sa iasa in strada nemultumiti de drepturile salariale. Ei spun ca nu si-au mai primit banii de 2 luni si jumatate si anunta ca vor continua protestele daca nu se rezolva situatia. Sute de angajati s-au adunat in curtea uzinei si au blocat accesul directorului companiei in cladire, ba chiar l-au imbrancit cand acesta a . continuă pe România Liberă

Noi proteste la Uzina Vulcan din Bucuresti: Angajatii au blocat accesul directorului in cladire

Angajatii uzinei Vulcan din Bucuresti continua protestestele. Si asta dupa ce acestia nu au ajuns la un consens cu cei din conducere. Angajatii au decis sa iasa in strada nemultumiti de drepturile.

Un nou val de proteste la Uzina Vulcan din Bucuresti. Angajatii l-au imbrancit pe director si i-au blocat accesul

Angajatii Uzinei Vulcan si-au continuat si astazi protestele, pentru ca nu au reusit sa ajunga la un consens cu liderii uzinei privind neplata salariilor pe doua luni si jumatate. Cativa dintre angajatii nemultumiti stransi, miercuri dimineata, in curtea uzinei l-au imbrancit pe director si i-au blocat accesul in cladire.

Uzina Vulcan a intrat in insolventa: 30% dintre angajati vor fi concediati, in timp ce protestele continua

UPDATE 10:25: Uzina Vulcan a intrat in insolventa si, din aceasta cauza, 30% dintre angajati vor fi concediati. Angajatii uzinei Vulcan din Bucuresti continua protestestele. Si asta dupa ce acestia nu au.

Noi proteste la Mechel Otelul Rosu: Angajatii, nemultumiti ca nu si-au primit salariile

Angajatii de la Mechel Otelu Rosu reiau protestele in fata societatii. Oamenii sunt nemultumiti pentru ca nu au primit salariile. Potrivit liderului sindical Victor Sabau, sindicalistii au incercat sa.

REPORTAJ VIDEO Teatrul Regal din Bucuresti, inaugurat cu un Maraton de Teatru in Noaptea Muzeelor

Teatrul Regal din Bucuresti cladirea UGSR din Bulevardul Regina Elisabeta numarul 45) a fost inaugurat in Noaptea Muzeelor cu un Maraton de Teatru. Pe langa cozile intreminabile de la muzee, bucurestenii s-au imbulzit, sambata seara, si la cele 3 spectacole savuroase din programul Maratonului: Bullets over Lipscani, Colibri si Anul viitor. Finalul Maratonului de Teatru i-a gasit pe spectatori cu zambetul pe buze, iar pe organizatori cu promisiunea ca surprizele vor continua la Teatrul Regal.

REPORTAJ VIDEO Teatrul Regal din Bucuresti, inaugurat cu un Maraton de Teatru in Noaptea Muzeelor

Teatrul Regal din Bucuresti cladirea UGSR din Bulevardul Regina Elisabeta numarul 45) a fost inaugurat in Noaptea Muzeelor cu un Maraton de Teatru. Pe langa cozile intreminabile de la muzee, bucurestenii s-au imbulzit, sambata seara, si la cele 3 spectacole savuroase din programul Maratonului: Bullets over Lipscani, Colibri si Anul viitor la aceeasi ora. Finalul Maratonului i-a gasit pe spectatori cu zambetul pe buze, iar pe organizatori cu promisiunea ca surprizele vor continua la Teatrul Regal.

Iubeste o pisica pentru o zi sau o viata - Streetcats te invita sa adopti o pisica a strazii, duminica, la Caffe D'arthe din Bucuresti

Streetcats te invita sa adopti o pisica a strazii, duminica, 19 mai, intre orele 14:00 si 18:00, la Caffe D'arthe strada Popa Nan nr 7. din Bucuresti). Proiect autofinantat de ajutorare a pisicilor strazii, Streetcats organizeaza lunar evenimentul de adoptie Iubeste o pisica pentru o zi sau o viata, eveniment dedicat tuturor pisicilor salvate de pe strada. Pisicile care sunt date spre adoptie la eventul organizat de Streetcats sunt pisici salvate de pe strada. Ele sunt mai intai deparazitate, vaccinate si apoi date spre adoptie.

Gigi Becali asteapta verdictul. Se roaga lui Dumnezeu din Bucuresti, nu din Israel

Gigi Becali asteapta din clipa in clipa un verdict in dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN. in acest moment el se afla la biroul sau de la Palatul Parlamentului. Procurorii il acuza ca a prejudicat statul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )