Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi proteste in Varsovia pentru interzicerea avortului in Plonia: Este vorba despre libertatea si demnitatea oamenilor (VIDEO)

B1 B1,
Noi proteste in Varsovia pentru interzicerea avortului in Plonia: Este vorba despre libertatea si demnitatea oamenilor (VIDEO)

Mii de persoane au protestat din nou, vineri, in Varsovia impotriva unei decizii a justitiei care vrea sa interzica aproape orice avort in Polonia, potrivitEuronews. Saptamana trecuta, Tribunalul. continuă pe B1

Noi proteste fata de interzicerea avortului in Polonia. Sa fortezi femeile sa aduca pe lume copii cu malformatii grave e o barbarie care ne arunca inapoi in Evul Mediu (VIDEO)

Mii de femei si barbati au protestat din nou, luni, in toata Polonia, dupa ce Tribunalul Constitutional, controlat de partidul de guvernamant ultraconservator Lege si Justitie, a stabilit ca este.

Noi proteste impotriva masurilor anti coronavirus la Roma

Noi proteste impotriva noilor restrictii impuse pentru prevenirea raspandirii coronavirusului au avut loc la Roma si in cursul zilei de marti, protestatarii ciocnindu-se cu fortele de ordine dupa lasarea noptii.

VIDEO Noi proteste impotriva masurilor anti-Covid la Roma Ciocniri intre fortele de ordine si demonstranti

Noi proteste impotriva noilor restrictii impuse pentru prevenirea raspandirii coronavirusului au avut loc la Roma si in cursul zilei de marti, protestatarii ciocnindu-se cu fortele de ordine dupa lasarea noptii, transmite la Repubblica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )