Libnet.ro
UNICEF

13:16

Noi reguli pentru examenul de rezidentiat

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru examenul de rezidentiat

Guvernul Romaniei a adoptat, marti, la ceas de seara, o Ordonata de Urgenta care aduce schimbari majore pentru modul in care medicinisti romani isi vor desfasura rezidentiatul. Reprezentantii rezidentilor saluta modificarile aduse si atrag atentia asupra problemelor importante pe care procesul de implementare trebuie sa le rezolve pentru ca masurile sa nu aduca efecte perverse si nedorite. continuă pe Adevărul

Cand se afiseaza rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019. Lista completa cu notele, aici

Examenul de rezidentiat 2019 s-a desfasurat pe data de 8 decembrie, fiind organizat de catre Ministerul Sanatatii. La acest examen au fost scoase la concurs aproximativ 5. 000 de posturi, pe trei domenii de pregatire. Candatii au putut sustine probele pe medicina, medicina dentara si farmacie. UPDATE S-au afisat rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019.

S-au afisat rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019. Lista completa cu notele aici

S-au afisat rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019. Cei 9. 000 de absolventi ai facultatilor de Medicina si Farmacie din Romania care au dorit sa obtina un post in spitalele din tara noastra au aflat punctajul de la examen si se pregatesc acum pentru urmatoarea etapa, cea in care se va face alegerea posturilorlocurilor de candidati .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )