Libnet.ro
UNICEF

10:15

Noi reguli pentru romanii care merg in Grecia. Ce conditii trebuie sa respecte turistii dupa 1 iulie

Antena3 Antena3,
Noi reguli pentru romanii care merg in Grecia. Ce conditii trebuie sa respecte turistii dupa 1 iulie

De la 1 iulie, romanii care merg in vacanta in Grecia trebuie sa completeze un formular de localizare. Masura face parte dintr-un nou pachet de masuri de relaxare propus de autoritatile elene. continuă pe Antena3

Noi reguli privind varsta de pensionare intra in vigoare la 1 iulie in R. Moldova

Pentru a beneficia de pensia pentru limita de varsta, solicitantul trebuie sa atinga varsta standard de pensionare si sa contribuie la sistemul public de pensii o anumita perioada de timp. incepand cu 1 iulie, varsta standard de pensionare pentru femei este de 59 de ani si va creste treptat pana la 63 de ani pana la 1 iulie 2028. Stagiul complet de cotizare pentru femei este de 32 de ani si va creste treptat pana la 34 de ani, transmite IPN.

Noi detalii despre barbatul care a injunghiat sase persoane in Glasgow. Atacul fusese unul planuit

Barbatul care a injunghiat sase persoane intr-un hotel central din Glasgow era un sudanez care solicitase azil in Scotia. Atacatorul avea probleme mintale, au dezvaluit autoritatile.

Noi masuri pentru evitarea riscului de dezangajare a 2,15 miliarde euro

Riscul dezangajarii fondurilor europene acordate tarii noastre se mentine si pentru anul in curs, din cauza intarzierii unor proiecte de infrastructura mare si a proiectelor de dezvoltare. Conform expunerii de motive a unei ordonante de urgenta aflata pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de astazi, peste 2,15 miliarde euro ar putea fi dezangajate de Comisia Europeana pentru anul in curs, daca Guvernul nu ia rapid masuri pentru absorbtia sumelor respective. Principalele probleme sunt la proiectele realizate pe Programul Operational Infrastructura Mare, unde riscul de dezangajare priveste suma de 778,17 milioane euro, si la proiectele realizate pe Programul Operational Regional, unde riscul de dezangajare priveste suma de 740,13 milioane euro.

Cea mai buna veste pentru cei care vor sa plece in Bulgaria, in vacanta. Ludovic Orban a facut declaratia

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca persoanele care au concedii planificate zilele acestea in Bulgaria pot pleca linistite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )