Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi reguli RCA. Ce obligatii suplimentare vor avea companiile de asigurari

Adevărul Adevărul,
Noi reguli RCA. Ce obligatii suplimentare vor avea companiile de asigurari

Autoritatea de Supraveghere Financiara nu vrea sa mai supervizeze tarifele RCA, aceasta sarcina urmand sa fie preluata de un actuator independent. Pe de alta parte, firmele de asigurari ar putea fi obligate sa le acorde soferilor asistenta in cazul unui accident. Propunerile apar intr-un proiect de modificare a normei RCA initiat de ASF. continuă pe Adevărul

Noi modificari la RCA! ASF vrea obligatii suplimentare pentru asiguratori

Noi modificari la Legea RCA. Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) vrea sa scape de raspunderea verificarii tarifelor contractelor pentru Raspunderea Civila Auto, pasand-o unui actuator independent.

Angela Merkel despre iluzia Marii Britanii ca ar putea sa isi pastreze drepturile de stat membru: Nu pot si nu vor avea aceleasi drepturi

Cancelarul german, Angela Merkel, spune ca Marea Britanie nu poate avea aceleasi drepturi ca un stat membru UE sau sa negocieze relatiile comerciale pana nu se clarifica intrebarile privind procesul Brexit, scrieThe Guardian.

Samsung Galaxy Note 7 reconditionate vor avea preturi mai mici

Stim deja ca Samsung Galaxy Note 7 va reveni, inca o data, pe piata, iar preturile telefoanelor vor fi considerabil mai mici. Samsung Galaxy S8 si S8+ sunt varfurile de lance ale producatorului in aceste luni, dar atentia fanilor s-ar putea diminua in viitorul apropiat. Compania are, totusi, un plan in aceasta directie, astfel ca [].

HOROSCOP 24 aprile 2017. Balantele vor avea parte de certuri la serviciu

Berbec Stapanirea de sine, stabilitatea si taria ta vor face diferenta dintre succes si esec. Nu foarte tarziu, vor veni si recompensele. Taur O persoana pe care o apreciezi foarte mult.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )