Libnet.ro
UNICEF

16:15

Noi restrictii in Austria. Se interzic petrecerile in statiunile de schi, dupa inchiderea partiilor

B1 B1,
Noi restrictii in Austria. Se interzic petrecerile in statiunile de schi, dupa inchiderea partiilor

Potrivit noilor restrictii instituite in Austria pentru a preveni transmiterea virusului COVID-19 dar si pentru a salva industria vitala a turismului, turistii din statiunile de iarna nu vor putea organiza. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Franta impune noi restrictii impotriva noului COVID-19 dupa ce a inregistrat peste 13.000 de cazuri noi in 24 de ore: Situatia continua sa se degradeze

Franta a anuntat miercuri impunerea unor noi restrictiiimpotriva progresului infectarilor cu noul coronavirus dupa ce a inregistrat peste 13. 000 de cazuri noi in 24 de ore. Guvernul francez a anuntat.

CORONAVIRUS |Suedia ia in considerare introducerea unor noi restrictii. Numarul infectarilor cu noul COVID-19 este in crestere in Stockholm

Suedia are in vedereintroducerea unor noi restrictii mult mai dure, dupa ce numarul infectarilor cu noul COVID-19 a crescut considerabil in capitala Stockholm, potrivit Bloomberg. Stockholm a.

Romania, la un pas de valul doi al pandemiei. Medici: Introducerea unor noi restrictii nu este oportuna

Avertisment dur al specialistilor: in Romania ar putea fi impuse noi restrictii iar tara noastra este amenintata deja de cel de-al doilea val al pandemiei. Premierul da insa asigurari ca nu se va reveni la starea de urgenta. Medicii subliniaza ca numarul cazurilor este in crestere iar tendinta se va mentine si in luna octombrie.

COVID-19: Noi restrictii anuntate in Munchen. Adunarile private au fost restranse la cel mult 5 persoane

Autoritatile germane au anuntat noi restrictii in Munchen, pe fondul pandemiei de coronavirus. Adunarile private vor fi limitate la cel mult cincipersoane,inclusiv pentru a lua masa la.

Austria interzice petrecerile pe durata urmatorului sezon turistic de iarna

Turistii din statiunile de iarna din Austria nu vor putea organiza petreceri in timpul urmatorului sezon, masura instituita pentru a preveni transmiterea maladiei COVID-19 si pentru a salva industria vitala a turismului, a anuntat joi guvernul austriac, relateaza DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )