Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi RETINERI in scandalul dintre INTERLOPI, din Piata Constitutiei, unde o persoana a fost OMORATA

B1 B1,
Noi RETINERI in scandalul dintre INTERLOPI, din Piata Constitutiei, unde o persoana a fost OMORATA

Politia Capitalei anunta ca alti trei barbati au fost arestati in dosarulscandalului din Piata Constitutiei, de la sfarsitul lui septembrie. Totodata, o personaa a fost retinuta pentru 24 de ore. continuă pe B1

inca patru persoane retinute in cazul crimei din Piata Constitutiei

Politia Capitalei anunta, joi, ca inca patru persoane au fost retinute in cazul crimei din Piata Constitutiei, de la sfarsitul lunii septembrie, trei dintre ele fiind plasate in arest preventiv. in cauza sunt in spatele gratiilor in total 11 persoane, relateaza Mediafax.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei. Trei persoane au fost arestate

Politia Capitalei anunta ca trei barbati au fost arestati in cazul crimeidin piata Constitutiei, atunci cand un barbat a fost ucis in urma incaierarii dintre doua clanuri. in continuarea.

VIDEO Jale printre pirande: inca trei persoane arestate si una retinuta in cazul crimei din Piata Constitutiei

Politia Capitalei anunta, joi, ca inca patru persoane au fost retinute in cazul crimei din Piata Constitutiei, de la sfarsitul lunii septembrie, trei dintre ele fiind plasate in arest preventiv. in cauza sunt in spatele gratiilor in total 11 persoane.

inca trei persoane au fost arestate si una retinuta in cazul de omor din Piata Constitutiei

Politia Capitalei a anuntat, joi, ca inca trei persoane au fost arestate si una retinuta in cazul de.

BRAILA: 50% dintre apicultorii din judet au aplicat pentru sprijinul acordat stat

Doar jumatate dintre apicultorii din judetul Braila au aplicat pentru a obtine sprijinul de 20 lei pe stup acordat de Ministerul Agriculturii, potrivit informatiilor furnizate de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala DADR).

Doua dintre victimele din camionul mortii ar fi trebuit sa lucreze in Romania. Cum au fost pacalite de romani

Doua dintre victimele din camionul mortii, descoperit miercuri langa Londra, ar fi trebuit sa lucreze in Romania. Cum au fost pacalite de romani? Doua dintre victimele din camionul mortii, pacalite de romani Treizeci si noua de persoane, 31 barbati si o femeie, au fost gasite miercuri decedate intr-un parc industrial de la est de Londra, .

SPECIALISTI DIN PIATA BANCARA: IRCC - o aberatie matematica

Bancherii din tara noastra sunt nemultumiti de noul indice de referinta a dobanzilor, IRCC, care a fost introdus in trimestrul al patrulea al anului trecut. Specialisti din domeniul bancar, aflati la seminarul EU-COFILE, care se desfasoara in aceste zile la Sinaia, au afirmat ca IRCC este o aberatie matematica, care se bazeaza pe prea multe variabile.

Peste 27% dintre cetatenii din Taiwan sustin independenta, cel mai mare procent din ultimii 10 ani (Sondaj MAC)

Un sondaj recent publicat de Mainland Affairs Council MAC), entitate care este responsabila de supravegherea schimburilor care au loc de-a lungul stramtorii care separa Taiwan-ul de China, a dezvaluit ca peste 27% dintre cei chestionati sustin independenta Taiwan-ului, scrie Focus Taiwan.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )