Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi revocari in DNA: Cine sunt procurorii vizati

B1 B1,
Noi revocari in DNA: Cine sunt procurorii vizati

Conducerea DNA a cerut revocarea Ciprian Man si Cristian Ardelean de la directia teritoriala Oradea si a politistului Traian Surducan. Acestia au fost prinsi in scandalul inregistrarilor din interiorul DNA in. continuă pe B1

Noi revocari in DNA: Cine sunt procurorii care au fost eliminati

Conducerea DNA a cerut revocarea Ciprian Man si Cristian Ardelean de la directia teritoriala Oradea si a politistului Traian Surducan. Acestia au fost prinsi in scandalul inregistrarilor din interiorul DNA in.

Nominalizarile Zmeura de Aur 2019. Cine sunt cei mai prosti actori?

Au fost anuntate nominalizarile la Zmeura de Aur, trofeele rusinii de la Hollywood. Iata cine are sanse sa fie desemnat cel mai prost actor al anului, ori care ar fi cel mai prost film din 2018.

Ciolos, explicatii n scandalul nfiintarii PLUS: Nu am stiut cine sunt fondatorii si nici nu m-a interesat / Acei oameni care au fost la taiat de porc si au mncat sorici cu oameni din serviciile de informatii promoveaza manipulari

Dacian Ciolos a sustinut marti o conferinta de presa in care a explicat pe larg cum a luat nastere partidul PLUS, dupa acuzatiile lansate intr-un articol de istoricul Marius Oprea, care a sustinut ca cel care se afla in spatele acestuia este anchetatorul sau de la Securitate, Alexandru Iordache, al carui fiu este unul dintre fondatorii partidului. Ciolos a repetat faptul ca nu stia cine sunt fondatorii, intrucat nu face dosare de cadre si si-a cerut scuze pentru interpretarea eronata a mesajului publicat vineri, in replica la articolul lui Oprea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )