Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi sanctiuni UE impotriva Moscovei, pentru turbinele Siemens utilizate ilegal de Rusia in Crimeea

Hotnews Hotnews,
 Noi sanctiuni UE impotriva Moscovei, pentru turbinele Siemens utilizate ilegal de Rusia in Crimeea

Uniunea Europeana a impus, vineri, noi sanctiuni impotriva Rusiei, vizand in special pe ministrul adjunct rus al Energiei si trei companii, in legatura cu deturnarea catre Crimeea a patru turbine cu gaz livrate de grupul industrial german Siemens, anunta AFP. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana impune Rusiei noi sanctiuni din cauza unor turbine Siemens pe care le-a instalat in Crimeea ocupata

Uniunea Europeana a decis, vineri, noi sanctiuni impotriva Rusiei, care il vizeaza in special pe viceministrul energiei, precum si impotriva a trei companii.

Uniunea Europeana a impus noi sanctiuni Rusiei

Uniunea Europeana a impus vineri noi sanctiuni impotriva Rusiei, care il vizeaza in special pe viceministrul energiei, precum si impotriva a trei companii, in legatura cu deturnarea.

Trump aproba noi sanctiuni pentru Rusia

Donald Trump a semnat un proiect de lege care impune noi sanctiuni Rusiei pentru presupusa lor amestecare in alegerile din 2016. Proiectul de lege, semnat la Casa Alba, impune sanctiuni si Iranului si Coreei de Nord. Rusia neaga interferarea in alegerile SUA, iar Trump neaga colaborarea cu aceasta.

Donald Trump a promulgat noile sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Donald Trump a descris drept 'imperfecte' noile sanctiuni impotriva Rusiei pe care le-a promulgat miercuri, intrucat in opinia sa ele risca sa apropie China,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2001 seconds )