Libnet.ro
UNICEF

20:15

Noi SCHIMBARI pentru elevi. Care vor fi SUBIECTELE la Evaluarea Nationala

Antena3 Antena3,
Noi SCHIMBARI pentru elevi. Care vor fi SUBIECTELE la Evaluarea Nationala

Elevii romani vor fi testati la examene din lucruri care tin de viata reala si mai putin din teorie. Ministerul Educatiei intentioneaza ca peste 5 ani, evaluarea nationala, admiterea la liceu si. continuă pe Antena3

Turismul romanesc, promovat pe bani grei. 25 milioane euro, pentru reclamele care vor invita strainii pe taram romanesc

Romania va cheltui, in urmatorii doi ani, 25 de milioane de euro pentru promovarea turismului. Reclame care vor invita strainii pe taram romanesc se vor difuza la televiziuni din Statele Unite, Germania, Franta,.

Din martie, femeile care vor sa faca prin cezariana vor plati

Ministerul Sanatatii a anuntat ca, de la 1 martie, femeile care vor sa aduca pe lume copii prin cezariana o vor face contra cost, daca nu e vorba de o urgenta medicala. Odata cu introducerea pachetului.

Din martie, femeile care vor naste prin cezariana o vor putea face doar contra cost

Ministerul Sanatatii a anuntat ca, de la 1 martie, femeile care vor sa aduca pe lume copii prin cezariana o vor face contra cost, daca nu e vorba de o urgenta medicala. Odata cu introducerea pachetului de.

Romancele care vor sa nasca prin cezariana vor trebui sa PLATEASCA. in spitalele de stat, cezariana va fi efectuata doar la recomandarea medicului

Romancele care vor sa nasca prin cezariana vor trebui sa plateasca si la spitalele de stat incepand din luna martie 2014. Pachetul de servicii de baza, pregatit de ministerul Sanatatii, nu cuprinde.

NATO si Afganistan au inceput negocierile privind fortele care vor ramane in tara dupa 2014

NATO si Afganistan au inceput, ieri, negocierile in privinta statutului fortelor care vor ramane in tara dupa 2014, dar acestea nu se vor putea incheia inaintea semnarii unui acord bilateral de securitate intre Kabul si Washington, relateaza AFP.

AVERTISMENTUL Politiei pentru cei care cumpara online cadouri.

Nu platiti in avans bunurile comandate prin internet de la necunoscuti, achitati marfa dupa ce v-ati asigurat ca ati primit ce ati comandat, evitati firmele ce nu afiseaza date de contact complete - acestea sunt doar cateva dintre sfaturile Politiei pentru cei care fac cumparaturi online. O alta recomandare este aceea de a folosi un serviciu de curierat cu plata ramburs care permite deschiderea coletului la primire, relateaza Mediafax. Daca vanzatorul il preseaza pe cumparator sa incheie .

FMI cere noi taxe pentru inlocuirea accizei la combustibil

FMI cere masuri noi care sa inclouiasca acciza la combustibil, relateazaB1 TV. Masurile vor fi discutate in luna ianuarie cu Guvernul. Stire in curs de actualizare .

China: Noi directive pentru promovarea valorilor socialiste fundamentale, mai ales in educatie si media

Partidul Comunist Chinez a facut publice luni o serie de directive vizand sustinerea valorilor fundamentale ale socialismului si atragerea energiilor pozitive necesare pentru a pune in practica visul chinez de innoire nationala, informeaza agentia de presa chineza Xinhua, citata de Agerpres. Intre acestea figureaza si imperativul ca media sa promoveze neclintit o calauzire corecta a opiniei publice.

Adio laptelui din piete: ce aduce 2014 pentru fermierii care NU produc la standarde europene

1 ianurie 2014 va fi prima zi in care producatorii de lapte vor trebui sa livreze dupa standardele Uniunii Europene, laptele neconform urmand sa fie interzis de la comercializare. Ce se va intampla cu cei peste 700. 000 de mici fermieri care detin in.

Bucurestenii sunt printre cei care vor plati cea mai mica factura la caldura. Pretul gigacaloriei in principalele orase din tara

Gigacaloria ne arde si in aceasta iarna la buzunare. Costurile vor varia insa de la oras la oras, in functie de subventiile acordate de primarii si de costul gigacaloriei stabilit de societatile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )