Libnet.ro
UNICEF

18:30

Pe 3 noiembrie, turul doi al alegerilor locale din Moldova va fi organizat in 380 de localitati

Adevărul Adevărul,
Pe 3 noiembrie, turul doi al alegerilor locale din Moldova va fi organizat in 380 de localitati

Pe 3 noiembrie, turul doi al alegerilor locale generale va fi organizat in 380 de localitati din tara. Despre aceasta a anuntat la un briefing de presa presedintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Aproape 5 mii de politisti vor asigura ordinea publica in ziua alegerilor locale din Republica Moldova

La asigurarea si mentinerea ordinii publice in ziua alegerilor vor fi implicati aproape 5 mii de angajati ai Inspectoratului General de Politie. Nemijlocit, la sectiile de votare si consiliile de circumscriptie vor fi antrenati 3. 867 de angajati, a declarat, la un briefing de presa, seful adjunct al Directiei generale securitate publica a IGP Veaceslav Balan, transmite IPN.

Prezenta scazuta la primul tur al alegerilor locale din Republica Moldova. Premierul Maia Sandu: Am o rugaminte pentru tine. Voteaza chiar daca te-ai saturat

Premierul Maia Sandu a lansat, duminica seara, un apel catre cetatenii Republicii Moldova, cerandu-le sa voteze, chiar daca s-au saturat, in conditiile in care, cel putin pana la aceasta ora,.

Valeriu Munteanu il va sprijini pe Andrei Nastase in turul doi:Chemam pe toata lumea sa voteze impotriva luiIon Ceban

Candidatul Partidului Uniunea Salavati Basarabia la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, a chemat alegatorii sa voteze impotriva socialistului Ion Ceban in turul doi al alegerilor locale din Chisinau.

Sorana Cirstea, eliminata in turul doi la Luxembourg Open

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 76 WTA, a fost eliminata, joi, in turul doi la turneul din Luxembur.

Ion Ceban ii propune lui Andrei Nastase formarea unei coalitii in CMC. Ce functii ofera socialistul lui Victor Chironda si Octavian Ticu

Socialistul Ion Ceban si candidatul Blocului ACUM la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, se vor intalni in turul doi al alegerilor locale din Capitala. Pana atunci, Ion Ceban ii propune contracandidatului sau formarea unei coalitii in Consiliul Municipal Chisinau, dupa ce socialistii au obtinut 22 de mandate, iar Blocul ACUM - 19 mandate, din totalul de 51.

VIDEO Dorin Chirtoaca indeamna alegatorii sa voteze pentru Andrei Nastase in turul doi din alegerile din Chisinau

Candidatul PL la functia de primar de Chisinau, Dorin Chirtoaca, s-a resemnat cu infrangerea inca de la anuntarea rezultatelor preliminare. Liberalul a indemnat alegatorii sa voteze in turul doi de scrutin contra socialistului Ion Ceban.

Octavian Ticu il va sprijini pe Andrei Nastase in turul doi doar daca acesta va garanta ca nu va avea niciun fel de colaborare cu PSRM

Candidatul PUN la functia de primar de Chisinau, deputatul Octavian Ticu, cel care a obtinut 4,7% in scrutinul din Capitala, a declarat ca va depune tot efortul ca socialistul Ion Ceban sa nu ajunga la sefia Primariei Chisinau. Totodata, Octavian Ticu a mentionat ca este dispuis sa-l sprijine pe Andrei Nastase, insa cu o singura conditie.

Alegeri in R. Moldova Primele rezultate partiale arata un avans al socialistului Ion Ceban fata de proeuropeanul Andrei Nastase, in cursa pentru primaria Chisinau

Primele rezultate partiale ale alegerilor locale din Republica Moldova il dau pe socialistul Ion Ceban pe primul loc, in cursa pentru primaria Chisinaului, urmat de proeuropeanul Andrei Nastase.

LIVETEXT Alegeri locale Republica Moldova. Andrei Nastase: Sa fim vigilenti. Unii se gandesc sa fraudeze acest scrutin

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la vot duminica, 20 octombrie, pentru a alege primarii localitatilor. Batalia cea mare se da pentru Primaria Chisinau, unde principalii favoriti sunt socialistul Ion Ceban si candidatul Blocului ACUM, Andrei Nastase, ambii fac parte din alianta de guvernare ACUM-PSRM. De asemenea, in patru circumscriptii electorale se vor desfasura alegeri parlamentare noi, ca urmare a demisiei unor deputati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )