Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noii ministri ai Cabinetului Dancila depun juramantul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noii ministri ai Cabinetului Dancila depun juramantul

Noii membri ai Cabinetului Dancila vor depune juramantul de investitura astazi la ora 15,30, la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Noii ministri din Guvernul Dancila au depus juramantul, la Palatul Cotroceni

Noii membri ai Cabinetului Dancila au depusjuramantul de investitura marti,la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a emis decretul de remaniere guvernamentala, tinand cont.

Noua formula a cabinetului Dancila

Comitetul Executiv National al PSD a aprobat luni noua formula a cabinetului Dancila, dupa ce unii ministri au fost remaniati.

Cum arata noul Guvern Dancila si ce ii recomanda pe noii ministri. Reactia premierului

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca modificarile operate la nivelul Cabinetului au fost facute pentru ca intotdeauna este loc de mai bine, iar Executivul trebuie sa raspunda unor provocari noi, legate atat de.

intalnire intre premier si noii ministri la sediul Guvernului

O intalnire a noilor ministri cu premierul Viorica Dancila a avut loc marti, la Palatul Victoria, inainte ca acestia sa depuna juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus Iohannis. in.

Noii ministri au depus juramantul in fata lui Iohannis la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Cei sase noi ministri pe care Klaus Iohannis i-a acceptat in urma remanierii guvernamentale au depus juramantul la Palatul Cotroceni. Tot acum a depus si juramantul Ecaterina Andronescu, care deja era numita.

Provocarile Cabinetului Dancila II

Mandatele celor opt ministri noi din Guvernul Dancila se anunta foarte dificile. De exemplu, noul ministru al Transporturilor, Lia Olguta Vasilescu, mosteneste problema lipsei autostrazilor si problema CFR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )