Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noile grupuri bancare din Italia vor trebui sa-si majoreze capitalul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noile grupuri bancare din Italia vor trebui sa-si majoreze capitalul

Creditorii italieni care vor conduce noile grupuri bancare create in urma fuziunii a sute de banci cooperatiste mici BCC), trebuie sa fie pregatiti sa-si majoreze capitalul, daca acest lucru va fi necesar, a declarat Ignazio Visco, guvernatorul Bancii Centrale a Italiei, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

O banca romaneasca intra in premiera in topul brandurilor bancare din lume

Clasamentul Brand Finance Banking 500 marcheaza o premiera in acest an, o banca romaneasca intra in topul celor mai valoroase branduri bancare calculat de Brand Finance - cea mai mare firma globala independenta de evaluare si strategie de brand - si publicat de revista The Banker.

Banca Transilvania intra in topul brandurilor bancare din lume

Clasamentul Brand Finance Banking 500 a inclus in acest an Banca Transilvania in topul celor mai valoroase branduri bancare calculat de Brand Finance - cea mai mare firma globala independenta de evaluare si strategie de brand - si publicat de revista The Banker. Romania a mai fost prezenta in top 500 si prin intermediul BRD, din 2012 pana in 2014, cand brandul romanesc s-a aflat pe pozitia 487, cu o valoare a brandului de 154 milioane dolari si un rating A+.

Un roman din Italia si-a UCIS iubita, apoi a iNSCENAT un accident

Locuitorii din Tagliacozzo, regiunea italiana LAquila, sunt in stare de soc dupa ce un roman si-a ucis iubita cu sange rece. Barbatul in varsta de 52 de ani si-a omorat iubita cu aproape 15 ani mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )