Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noile laptopuri de 17 inci vor avea placi video de desktop

Playtech Playtech,
Noile laptopuri de 17 inci vor avea placi video de desktop

Noua generatia de laptopuri high-end ar putea include placi video construite initial pentru PC-uri. Cei de la Nvidia ar putea da in curand o noua definitie laptopurilor high-end. Compania a incheiat un parteneriat cu producatori importanti de laptopuri, precum MSI sau Asus, acestia urmand a include versiunea de desktop a placii de baza GeForce 980 [] Noile laptopuri de 17 inci vor avea placi video de desktop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Voicu: Liberalii se angajeaza sa reintroduca alegerea primarilor in doua tururi cand vor avea o majoritate parlamentara

Liberalii au adoptat la reuniunea Ligii Alesilor Locali o rezolutie prin care se angajeaza sa reintroduca alegerea primarilor din doua tururi de scrutin, de indata ce vor avea o majoritate parlamentara,.

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor avea marti o sedinta comuna la Neptun

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova organizeaza marti o sedinta comuna, evenimentul urmand sa aiba loc in judetul Constanta, localitatea Neptun, la Centrul International de Conferinte Neptun. Potrivit unui comunicat al Guvernului, sedinta va incepe la ora 12. 00, fiind urmata de o conferinta comuna a premierului roman Victor Ponta si premierului moldovean Valeriu Strelet.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )