Libnet.ro
UNICEF

06:15

Noile modele BMW X3 si 6 Gran Turismo au ajuns in Romania

Adevărul Adevărul,
Noile modele BMW X3 si 6 Gran Turismo au ajuns in Romania

Ne-am intalnit cu noile modele intr-un cadru altfel, un spatiu in care trioul Sabin Penea la vioara, Razvan Popovici la viola si Alexander Buzlov la violoncel au sustinut un concert sub semnatura SoNoRo. continuă pe Adevărul

BMW X3 si BMW Seria 6 Gran Turismo s-au lansat in Romania

Noile BMW Seria 6 Gran Turismo si BMW X3 isi vor face debutul in toate centrele BMW din Romania pe 4, respectiv 11 noiembrie. In seara de 25 octombrie, BMW Group Romania a organizat o prezentare speciala de presa pentru cele doua modele intr-un eveniment care celebreaza implicarea marcii in proiecte culturale. In prim plan a fost un concert exceptional, in deschiderea Festivalului International de Muzica de Camera SoNoRo, festival al carui partener BMW este pentru al noualea an consecutiv. Gazda evenimentul a fost TOT Tot un spatiu, un centru dedicat proiectelor artistice, care revitalizeaza o cladire industriala din Sudul Bucurestiului.

BMW X3 si Seria 6 Gran Turismo au fost lansate in Romania

BMW Seria 6 Gran Turismo si BMW X3 au fost lansate in Romania, insa isi vor face debutul in toate centrele BMW din Romania pe 4, respectiv 11 noiembrie, avand preturi de pornire de 63. 249 euro cu TVA pentru 630i Gran Turismo si 47838 euro cu TVA pentru.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )