Libnet.ro
UNICEF

06:15

Noile reglementari privind folosirea telefonului mobil la volan au intrat in vigoare de sambata

Adevărul Adevărul,
Noile reglementari privind folosirea telefonului mobil la volan au intrat in vigoare de sambata

Politistii din Dambovita au desfasurat actiuni pentru informare participantilor la trafic cu privire la noile reglementari ale Ordonantei nr. 11 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice. continuă pe Adevărul

Soferii, informati de politisti despre noile reglementari privind interzicerea folosirii telefonului in trafic

Politistii rutieri sunt prezenti in strada pentru a-i pune la curent pe soferii cu privire la noile reglementari ce vor intra in vigoare cu data de 12 octombrie 2019, prin care va fi interzisa tinerea in mana a telefonului mobil, dar si a oricarui dispozitiv prevazut cu functia de inregistrare ori redare text, foto sau video, de catre conducator, in timpul conducerii vehiculului aflat in miscare.

Cod Rutier 2019. Folosirea telefonului la volan amenda e valabila si cand masina stationeaza?

Ce spune Codul rutier 2019 despre folosirea telefonului la volan? Amenda este valabila si cand masina stationeaza? Cod Rutier 2019. Pentru folosirea telefonului la volan amenda e valabila si cand masina stationeaza? Conform unui act normativ oficializat in vara, persoanele care folosesc telefonul mobil ori alte dispozitive ce pot face inregistrati foto sau video atunci .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )