Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nokia cauta partener pentru revenirea pe piata telefoanelor mobile

B1 B1,
Nokia cauta partener pentru revenirea pe piata telefoanelor mobile

Compania finlandeza Nokia si-a anuntat intentia de a reveni pe piata telefoanelor mobile si cauta un partener pentru lansarea unui nou produs la sfarsitul anului 2016. Dupa ani de zile de scadere a. continuă pe B1

Nokia va reveni pe piata telefoanelor mobile anul viitor

Finlandezii de la Nokia sustin ca ar putea incepe sa creeze telefoane mobile din nou, insa nu mai devreme de sfarsitul anului viitor. in urma vanzarilor foarte slabe inregistrate in ultimii ani, consecinta a popularitatii din ce in ce mai mare a dispozitivelor Samsung si Apple, cei de la Nokia si-au vandut afacerea cu telefoane [] Nokia va reveni pe piata telefoanelor mobile anul viitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nokia vrea sa reintre pe piata telefoanelor mobile, in 2016, prin proiectarea si licentierea unor terminale sub brand propriu

Nokia a confirmat luni ca ar putea incepe proiectarea si licentierea de telefoane mobile sub brand propriu in 2016, informeaza Reuters. Nokia, care si-a vandut in primavara lui 2014 divizia de telefoane mobile catre Microsoft, dupa ani de scaderi ale vanzarilor, a anuntat luni ca isi cauta un partener comercial care sa se ocupe de producerea, vanzarea, marketingul si suportul tehnic al acestor terminale. De notat ca, Microsoft a anuntat saptamana trecuta concedierea a 7. 800 de angajati pentru reducerea costurilor, disponibilizari care vor afecta inclusiv divizia producatoare de smartphone-uri cumparata de la Nokia.

Nokia confirma reintoarcerea companiei pe piata de telefoane mobile

Grupul finlandez Nokia a confirmat, luni, ca ar putea relua operatiunile de design si licentiere pentru telefoane mobile, dupa ce acordul cu partenerul Microsoft ii va permite acest lucru, in 2016, transmite Reuters.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )