Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nokia a prezentat smartphone-ul Lumia 1020.

România Liberă România Liberă,
Nokia a prezentat smartphone-ul Lumia 1020.

Nokia a prezentat smartphone-ul Lumia 1020, mizand pe o camera de inalta rezolutie, servicii avansate de localizare si navigatie si alte specificatii tehnice premium pentru revigorarea vanzarilor si revenirea pe profit, intr-o piata dominata de Samsung si Apple, transmite Mediafax. Modelul Lumia 1020 este echipat cu o camera digitala de 41 megapixeli, care faciliteaza capturarea unor imagini mai clare, a declarat directorul general al Nokia, Stephen Elop, care a prezentat joi seara la New York . continuă pe România Liberă

Nokia vine tare din urma: finlandezii au prezentat smartphone-ul Lumia 1020, mizand pe o camera de foarte inalta rezolutie

Nokia a prezentat smartphone-ul Lumia 1020, mizand pe o camera de inalta rezolutie, servicii avansate de localizare si navigatie si alte specificatii tehnice premium pentru revigorarea vanzarilor si revenirea pe profit, intr-o piata dominata de Samsung.

Nokia a lansat Lumia 1020, smartphone-ul dotat cu o camera foto de 41 de megapixeli

Nokia a prezentat, joi, la New York, un nou smartphone, Lumia 1020, cu o camera foto de 41 de MP, care poate inregistra detalii imposibile de reperat cu un smartphone obisnuit. Producatorul finlandez.

Noul Nokia Lumia 1020 nu se compara cu nici un alt telefon de pe piata [VIDEO]

Asteptat cu entuziasm de fanii terminalelor cu Windows Phone 8, Nokia Lumia 1020 este din alta clasa de aparate decat orice alt telefon pe care il gasim in acest moment pe piata. Noul Lumia 1020 are un senzor de 41 megapixeli si poate captura momente din viata voastra la o calitate net superioara oricarui alt smartphone. Pur si simplu, daca ar fi sa crezi toate reclamele de mai jos, noul aparat te da pe spate. Interesant este faptul ca nu .

Nokia are un nou super-telefon: Lumia 1020 e un monstru pentru fotografie si rival redutabil pentru Galaxy S4 Zoom

Nokia Lumia 1020, cel mai bun telefon Nokia cu cea mai buna camera foto, a debutat in New York. Spre finalul lunii iulie ajunge pe piata din SUA, iar apoi isi prezinta superzoom-ul in toata lumea. Si vine cu functii noi in ceea ce priveste fotografia.

FOTO VIDEO Nokia Lumia 1020 - tot ce trebuie sa stii despre noul telefon de la Nokia cu o camera foto impresionanta

Nokia Lumia 1020 a fost prezentat la New York de catre compania finlandeza. Este cel mai nou si cel mai bun telefon cu Windows Phone 8. Camera foto este cel mai puternic atu, are 41 de megapixeli si foloseste o tehnologie de care Nokia este foarte mandra.

Noul Lumia 1020 este oficial, momentan accesibil doar in SUA

S-au terminat zvonurile despre Nokia Lumia 1020, tocmai a fost oficial anuntat ca noul smartphone va incerca sa faca valuri. De multe ori evitam noutatile referitoare la produse care nu se comercializeaza in Romania daca nu prea exista sanse sa ajunga si pe piata noastra si, mai ales, daca nu e vorba de ceva ce merita a fi luat in seama. De aceasta data, facem o exceptie, pentru ca este vorba de unul dintre cele mai spectaculoase gadgeturi dotate la .

Lansare Nokia Lumia 1020 - Nokia vrea sa reinventeze pozele facute cu un telefon si propune un dispozitiv impresionant

Lansarea Nokia Lumia 1020 se va desfasura la New York. Cel mai bun telefon Nokia cu cea mai buna camera foto este pregatit pentru debut. Asta dupa lungi runde de zvonuri si previziuni cu privire la functiile sale si potentialul camerei foto.

LIVE Lansare Nokia Lumia 1020 - Nokia reinventeaza pozele facute cu un telefon si propune un dispozitiv impresionant

Lansarea Nokia Lumia 1020 se va desfasura la New York. Cel mai bun telefon Nokia cu cea mai buna camera foto este pregatit pentru debut. Asta dupa lungi runde de zvonuri si previziuni cu privire la functiile sale si potentialul camerei foto.

FOTO Cel mai bun smartphone cu Windows Phone 8 este confirmat: Nokia Lumia 1020 apare in imagini oficiale

Nokia Lumai 1020 va fi prezentat in aceasta seara la New York. Pana atunci, insa, compania din Finlanda nu a mai avut rabdare si a oferit cateva fotografii oficiale cu noul smartphone. Camera foto este pe cat de mare s-a preconizat in toate zvonurile de pana acum.

VIDEO Nokia a prezentat un nou smartphone cu senzor foto de 41 megapixeli, care poate realiza imagini foarte clare, inclusiv cand este folosita functia zoom

Nokia a prezentat joi un nou smartphone, Lumia 1020, cu o camera foto de 41 de megapixeli, in incercarea de a tine pasul cu rivalii Samsung si Apple, informeaza Reuters. Producatorul sustine ca datorita tehnologiei PureView cu stabilizare optica a imaginii si unei noi aplicatii numite Pro Camera, dispozitivul poate realiza printre cele mai clare imagini ce pot fi capturate de o camera digitala, inclusiv cand este folosita functia zoom a telefonului. Lumia 1020 va fi lansat mai intai in SUA, exclusiv prin ATT, iar vanzarile sunt planificate sa inceapa din 26 iulie, la pretul de 299,99 de dolari cu un contract de doi ani.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )