Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nord-estul Statelor Unite se afla sub cod rosu de vreme rea, din cauza unei puternice furtuni de zapada

România Liberă România Liberă,
Nord-estul Statelor Unite se afla sub cod rosu de vreme rea, din cauza unei puternice furtuni de zapada

Mai multe zone din nord-estul Statelor Unite sunt sub cod rosu de vreme rea, dupa ce o furtuna estrem de puternica de zapada a dus la anularea a 6. 800 de zboruri si la inchiderea scolilor din mai multe zone, inclusiv in orasul New York, arata France Press. continuă pe România Liberă

VIDEO. Nord-estul Statelor Unite se afla sub cod rosu de vreme rea, din cauza unei puternice furtuni de zapada

Mai multe zone din nord-estul Statelor Unite sunt sub cod rosu de vreme rea, dupa ce o furtuna estrem de puternica de zapada a dus la anularea a 6. 800 de zboruri si la inchiderea scolilor din mai multe zone, inclusiv in orasul New York, arata France Press.

Stare de urgenta din cauza vremii in nord-estul Statelor Unite: Scolile au fost inchise, cursele aeriene anulate si cetatenii sunt rugati sa ramana in case

O furtuna puternica de zapada creaza probleme uriase pentru americani. Guvernatorii din New York, New Jersey, Pennsylvania si Virginia au decretat stare de urgenta in statele pe care le conduc si au luat.

Furtuna de zapada Stella care a lovit nord-estul Americii amana vizita in SUA a cancelarului german VIDEO

Dupa o iarna neobisnuit de blanda si in pofida apropierii primaverii, furtuna Stella a acoperit cu zapada un teritoriu vast din nord-estul SUA, care se intinde din centrul lantului Muntilor Apalasi pana in New England. Un val de frig, care s-ar putea transforma in cea mai puternica hibernala din estul Statelor Unite, s-a abatut luni asupra aproape jumatate din teritoriul SUA, provocand anularea a sute de zboruri, informeaza AFP.

intalnire de ultima ora! Ambasadorul Statelor Unite, intrevedere de gradul zero cu Liviu Dragnea

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, se intalneste la aceasta ora cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu se cunosc momentan detaliile discutiei dintre cei doi, insa intalnirea.

METEO. Patru judete, sub cod galben de vant puternic, luni seara

Judetele Braila, Ialomita si Tulcea sunt vizate, luni seara, de un cod galben de vant puternic, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )